Αυξάνεται το ενδιαφέρον για την ιδιωτική ασφάλιση

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για την ιδιωτική ασφάλιση

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για την ιδιωτική ασφάλιση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 271 ΦΟΡΕΣ

Τη σταδιακή αύξηση της εμπιστοσύνης του κοινού στα συνταξιοδοτικά προγράμματα των ασφαλιστικών εταιρειών διαβλέπουν επιχειρηματίες του κλάδου αν και, όπως σημειώνουν σε δηλώσεις τους, είναι νωρίς ακόμα για να θεωρηθεί ότι αλλάζει η συμπεριφορά των Ελλήνων

Τη σταδιακή αύξηση της εμπιστοσύνης του κοινού στα συνταξιοδοτικά προγράμματα των ασφαλιστικών εταιρειών διαβλέπουν επιχειρηματίες του κλάδου αν και, όπως σημειώνουν σε δηλώσεις τους, είναι νωρίς ακόμα για να θεωρηθεί ότι αλλάζει η συμπεριφορά των Ελλήνων σε αυτό το θέμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης κ. Χρ. Γεωργακόπουλος συζητώντας στο περιθώριο εκδήλωσης της εταιρείας του με δημοσιογράφους ανέφερε ότι αργά αλλά σταθερά υπάρχει αύξηση του ενδιαφέροντος των πολιτών για τα συνταξιοδοτικά προγράμματα των ασφαλιστικών εταιρειών.

Η οικονομική κρίση, η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση των συστημάτων κοινωνικής πρόνοιας και γενικότερα οι ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας με τις μειώσεις στις συντάξεις ενισχύουν το ενδιαφέρον του κόσμου για τα προγράμματα που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των καταναλωτών προκειμένου να ενημερωθούν για ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, δεν σημαίνει ότι στην παρούσα οικονομική συγκυρία συνάπτονται και συμβόλαια.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10