To Harry Potter video game στην κυκλοφορία

To Harry Potter video game στην κυκλοφορία

To Harry Potter video game στην κυκλοφορία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 314 ΦΟΡΕΣ

Το EA Play Label της Electronic Arts και η Warner Bros. Interactive Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα για όλα τα formats.

Το EA Play Label της Electronic Arts και η Warner Bros. Interactive Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα για όλα τα formats. To παιχνίδι είναι γεμάτο δράση από την αρχή ως το τέλος!  Οι παίκτες θα βρίσκονται σε διαδικασία συνεχούς καταδίωξης, πολεμώντας για την επιβίωσή τους σε μια απελπισμένη και επικίνδυνη αποστολή να εντοπίσουν και να εξολοθρεύσουν τον κακό μάγο Voldemort’s Horcruxes, μπλέκοντας σε επικές μάχες με Death Eaters και Snatchers σε κάθε τους βήμα.

Για να γίνει η δράση ακόμα συναρπαστικότερη οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν αδίστακτα όντα και θα χρειαστεί να εφαρμόσουν τα καλύτερα μαγικά τους για να γλιτώσουν από τις συνεχείς επιθέσεις που δέχονται από παντού! Με άλλα λόγια, τέρμα τα μαθήματα! Τέρμα το σχολείο! Είναι ώρα για τους παίκτες να παλέψουν για τη ζωή τους!
Στο Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 οι παίκτες, για πρώτη φορά, θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το μαγικό ραβδάκι του Harry σαν το απόλυτο όπλο το οποίο θα τους απελευθερώσει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο εκπληκτικής μαγείας για να νικήσουν τους εχθρούς και να προστατέψουν τους εαυτούς τους.  Μια δυναμική λειτουργία κάλυψης θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν αντικείμενα που βρίσκονται γύρω τους σαν κάλυμμα ή να δημιουργήσουν το δικό τους.

Η δημοφιλής μπέρτα του Harry που τον κάνει αόρατο (Invisibility Cloak) θα επιτρέψει στους παίκτες να γλιτώνουν από θανάσιμους εχθρούς ή να περνούν από πολλά σημεία απαρατήρητοι. Το παιχνίδι περιέχει μια σειρά από νέες προκλήσεις, που θα είναι διαθέσιμες από το κεντρικό menu και θα ξεχωρίζουν από το single player campaign που προσφέρει παρακολούθηση των καλύτερων βαθμολογιών σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το EA Bright Light Studio και θα είναι διαθέσιμο για το Xbox 360, που προσφέρει επιπρόσθετο KINECT mode όπου οι παίκτες μπορούν να κάνουν μαγικά με μαγικές κινήσεις, για PlayStation 3, Wii, Nintendo DS, PC και συσκευές κινητής τηλεφωνίας.


Διαβάστε ακόμη

Συσκευή «φοριέται» σε φρούτα και λαχανικά και μετράει τα φυτοφάρμακα

Στη Ρόδο το πιο διάσημο Al robot, Sophia - Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κυβερνοέγκλημα: Με μειωμένες άμυνες η Ελλάδα – Στo top-10 παγκοσμίως

Euclid: Πρώτες εικόνες του τηλεσκοπίου που θα ερευνήσει το σκοτεινό Σύμπαν

Ασφαλής διάγνωση μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον Δωδεκανήσιο καθηγητή Νίκο Παραγιό

Τρία έργα, τρεις διακρίσεις από το τμήμα Ρομποτικής του Ιδρύματος Σταματίου

ΓΕΡΜΑΝΟΣ “G Click & Collect”: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα

Μαθήτριες από τη Χάλκη κέρδισαν τη 2η θέση στον Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone