Τα τραυματικά παιδικά χρόνια της Ναταλίας Γερμανού

Τα τραυματικά παιδικά χρόνια της Ναταλίας Γερμανού

Τα τραυματικά παιδικά χρόνια της Ναταλίας Γερμανού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 499 ΦΟΡΕΣ

Τον χρόνο πίσω γυρίζει η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, που, όπως φαίνεται, δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη γιαγιά της...

Τον χρόνο πίσω γυρίζει η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, που, όπως φαίνεται, δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη γιαγιά της, ενώ η σχέση της με τη μητέρα ήταν σχεδόν τυπική μέχρι τα 23 της χρόνια!

''Με τη μαμά μου ταιριάξαμε και αγαπηθήκαμε όταν έγινα 23 χρόνων. Αργήσαμε πάρα πολύ!'' εξηγεί.

''Ουσιαστικά με μεγάλωσε η γιαγιά μου. Δεν μεγάλωσα με κανέναν από τους δύο μου γονείς γιατί κανένας τους δεν ήταν σε θέση να με μεγαλώσει. Και οι δύο είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, είχαν την καριέρα τους δεν θα μπορούσαν να αφοσιωθούν σε ένα παιδί. Όταν η γονείς μου χώρισαν, η μαμά μου ήταν μόλις 22 ετών, πολύ πιτσιρίκα, είχε ήδη ξεκινήσει να ασχολείται με τη διαφήμιση, ήταν πολύ ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη. Αυτό που μου εξήγησε η μαμά μου ήταν ότι όταν γνώρισε τον μπαμπά μου τα πράγματα φάνταζαν πιο ρόδινα. Τότε δεν υπήρχε η προοπτική παιδιού και οικογένειας, υπήρχε μόνο η προοπτική μιας υπέροχης ερωτικής σχέσης'' λέει χαρακτηριστικά η Ναταλία.

Ήταν μόλις δύο χρονών όταν οι δρόμοι των γονιών της χώρισαν... Όμως κανείς δεν ήθελε να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη του παιδιού. ''Κάποια στιγμή απ'ό,τι μου διηγήθηκαν, έπεσε στο τραπέζι και η λύση: ΄΄Ποιο καλό σχολείο υπάρχει στην Ελβετία, για να στείλουμε εκεί το μωρό;΄΄... Και εκεί επενέβη η γιαγιά η οποία τους είπε : Ηρεμήστε, δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεστε, ζήστε ο καθένας τη ζωή που θέλει και θα μεγαλώσω εγώ το παιδί''

Για τη Ναταλία η γιαγιά της ήταν τα πάντα. Η μητέρα, ο πατέρας, ο φύλακας - άγγελός της, η καλύτερή της φίλη... ''Στις 22 Μαρτίου του 1991, όταν πέθανε η γιαγιά μου, ένιωσα τον πιο δυνατό πόνο που έχω αισθανθεί ποτέ στη ζωή μου. Όταν πέθανε η γιαγιά μου, ορφάνεψα. Εγώ τότε ένιωσα ορφανή'' εξομολογείται.

Τώρα πια οι σχέσεις με την μητέρα της είναι πολύ καλές, ενώ είναι γνωστή η αδυναμία που είχε στον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!