Ακόμα μία εγκυμονούσα!

Ακόμα μία εγκυμονούσα!

Ακόμα μία εγκυμονούσα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

Χρειάστηκε να περάσουν 5,5 χρόνια γάμου και 13 ολόκληρα χρόνια σχέσης αλλά η 34χρονη ηθοποιός Alicia Silverstone τα κατάφερε και έμεινε έγκυος! Όπως επιβεβαίωσε η ίδια διαμέσου του εκπροσώπου της, είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί...

Χρειάστηκε να περάσουν 5,5 χρόνια γάμου και 13 ολόκληρα χρόνια σχέσης αλλά η 34χρονη ηθοποιός Alicia Silverstone τα κατάφερε και έμεινε έγκυος! Όπως επιβεβαίωσε η ίδια διαμέσου του εκπροσώπου της, είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με το σύζυγό της και μουσικό Christopher Jarecki!

Η Alicia και ο Christopher παντρεύτηκαν το 2005, ενώ πριν από μερικούς μήνες η ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί: "θέλω να κάνω παιδί από τότε που ήμουν δύο ετών - είμαι γεννημένη για να γίνω μητέρα. Το θέλω πολύ!", ανέφερε πρόσφατα η ίδια.

Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα και σε μερικούς μήνες η Alicia θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι. Η ηθοποιός και συγγραφέας, της οποίας η κοιλίτσα έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει, έρχεται να προστεθεί στις σταρ που περιμένουν παιδί μέσα στη χρονιά: Victoria Beckham, Natalie Portman, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Kate Hudson, Selma Blair, είναι μερικές από αυτές.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!