Μετά τον Borat και τον Bruno... δικτάτορας!

Μετά τον Borat και τον Bruno... δικτάτορας!

Μετά τον Borat και τον Bruno... δικτάτορας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 534 ΦΟΡΕΣ

Ο Sacha Baron Cohen, ο κωμικός ο οποίος έγινε γνωστός ως "Μπόρατ" και στη συνέχεια ως "Μπρούνο", θα υποδυθεί αυτή τη φορά έναν δικτάτορα. Ο Baron Cohen θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Ο Δικτάτορας", η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11 Μαϊου του 20

Ο Sacha Baron Cohen, ο κωμικός ο οποίος έγινε γνωστός ως "Borat" και στη συνέχεια ως "Bruno", θα υποδυθεί αυτή τη φορά έναν δικτάτορα. Ο Baron Cohen θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Ο Δικτάτορας", η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11 Μαϊου του 2012, αναφέρει σε χθεσινή της ανακοίνωση η εταιρία διανομής Paramount Pictures.

Η παραγωγή της ταινίας θα κοστίσει 58 εκατομμύρια δολάρια και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο δημιουργός του "Borat" και του "Bruno", Larry Charles. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος ο Cohen μαζί με τους Alec Berg, Jeff Schaffer και David Mandel. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας διανομής.

Ο 39χρονος Baron Cohen είχε προκαλέσει το 2006 έντονες επικρίσεις ως "Borat", υποδυόμενος έναν αντι-σημίτη ρεπόρτερ από το Καζακστάν, ο οποίος έρχεται σε επαφή με αμερικανούς, που δεν γνωρίζουν ότι τους έχει παγιδεύσει.

Η ταινία έκανε εισπράξεις περίπου 260 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ ο "Bruno", το 2009, στην οποία ο ηθοποιός υποδυόταν έναν αυστριακό ομοφυλόφιλο άνθρωπο της μόδας, έκανε περίπου 140 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!