Πόσα πλήρωσε η Kate Hudson για το νέο της σπίτι;

Πόσα πλήρωσε η Kate Hudson για το νέο της σπίτι;

Πόσα πλήρωσε η Kate Hudson για το νέο της σπίτι;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 387 ΦΟΡΕΣ

Η Kate Hudson αποφάσισε να... 'βγάλει ρίζες' με τον αγαπημένο της Matt Bellamy: Το ζευγάρι, το οποίο περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί αργότερα φέτος, φέρεται να αγόρασε ένα καινούριο σπίτι βόρεια του Λονδίνου. H τιμή; Ευκαιρία...!

Η Kate Hudson αποφάσισε να... 'βγάλει ρίζες' με τον αγαπημένο της Matt Bellamy: Το ζευγάρι, το οποίο περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί αργότερα φέτος, φέρεται να αγόρασε ένα καινούριο σπίτι βόρεια του Λονδίνου, αξίας έξι εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να μεγαλώσουν εκεί την οικογένειά τους.

"Η Kate είναι έτοιμη να 'ριζώσει' στο Λονδίνο. Αυτή τη στιγμή συμπληρώνει χαρτιά για να λάβει τη βίζα της, η οποία θα της επιτρέπει να ζήσει στη Μεγάλη Βρετανία με τον Matt, τουλάχιστον έξι μήνες το χρόνο. Η Kate βλέπει την Βρετανία ως το ιδανικό μέρος για να κάνεις οικογένεια και βλέπει τον εαυτό της να μένει και να δουλεύει από το Λονδίνο", δήλωσε φίλος του ζευγαριού.

Το ζευγάρι ελπίζει να μετακομίσει στην καινούρια του ιδιοκτησία, η οποία περιλαμβάνει παιδικό δωμάτιο, ξενώνα και δωμάτιο παιχνιδιών, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, ενώ παράλληλα κοιτάνε να αγοράσουν άλλο ένα εξοχικό στην Κορνουάλη, κοντά στο πατρικό σπίτι του 32χρονου ρόκερ.

Οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το νέο τους σπίτι και μάλιστα η Kate έχει ήδη πάει τους γονείς της Goldie Hawn και Kurt Russell για να δουν την περιοχή, αλλά και για να γνωρίσουν τα πεθερικά τους.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!