Ποιητική βραδιά για τον Ελύτη

Ποιητική βραδιά για τον Ελύτη

Ποιητική βραδιά για τον Ελύτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 403 ΦΟΡΕΣ

Από την εφημερίδα «Το Βήμα της Κω» και το Ένθετο «πόλις-πολιτισμός», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης και τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Οδυσσέα Ελύτη.

Η Εφημερίδα "Το Βήμα της Κω" και το Ένθετο "πόλις-πολιτισμός" οργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης και τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Οδυσσέα Ελύτη σε μια Ποιητική Βραδιά για τον Ελύτη το Κυριακή 3 Απριλίου 2011, ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος». Ποιήματα του Ελύτη θα διαβάσουν οι: Αναγνωστίδου Έφη, Αρμπιλιάς Νίκος, Βουγιουκλή Βαρβάρα, Λέσχη Ανάγνωσης Κω: Διακοπαναγιώτη Ελένη, Βίκυ Φλάσκου, Διακογιάννης Θεοδόσης, Καρανίκα Έλλη, Μυλωνά Μαρία-Νεφέλη, Πασσανικολάκης Γιώργος και η Ρούφα Ιωάννα. Συμμετέχουν οι μαθητές Λυκείου: Ντινώρη Ελένη, Παπασταματίου Νικόλαος, Ξένια Χατζηδαυϊδ και η Εσμεράλδα Ντόκου. Εισαγωγή: Γιάννης Ιωαννίδης Παρουσίαση Χρονολογίου: Σέβη Βλάχου Αφήγηση αποσπασμάτων από το Δοξαστικό: Θεατρικό Εργαστήρι Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κω Α’ και Β’ Σκηνή. «Μια χρονιά με τον Ελύτη», Βασίλης Πης. Είσοδος ελεύθερη. Επιμέλεια Οπτικοακουστικού υλικού: Κώστας Στυλιάτης Με την ευγενική χορηγία της διάθεσης τηλεοπτικού χρόνου από τον ΔΗΡΑΣ και την ηχητική κάλυψη από τον Μανώλη Δραμουντανή.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας