Σεξωγήινη η Katy Perry στο νέο της βιντεοκλιπ (video)

Σεξωγήινη η Katy Perry στο νέο της βιντεοκλιπ (video)

Σεξωγήινη η Katy Perry στο νέο της βιντεοκλιπ (video)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Ρεσιτάλ μεταμορφώσεων για το νέο βιντεοκλιπ του τραγουδιού της 'Ε.Τ.' έδωσε η Katy Perry. Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με τα βιντεοκλιπ της, αφού το ένα είναι καλύτερο από το άλλο... Στο τελευταίο μεταμορφώνεται σε... σεξωγήινη!

Ρεσιτάλ μεταμορφώσεων για το νέο βιντεοκλιπ του τραγουδιού της 'Ε.Τ.' έδωσε η Katy Perry. Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με τα βιντεοκλιπ της, αφού το ένα είναι καλύτερο από το άλλο... Στο τελευταίο της βίντεο, λοιπόν, στο οποίο συμμετέχει ο Kanye West, η Katy μεταμορφώνεται σε... σεξωγήινη...

Στο μεγαλύτερο μέρος του πεντάλεπτου βίντεο, στο οποίο τον κύριο λόγο έχει το μακιγιάζ, η Katy επιπλέει στο διάστημα, ενώ αλλάζει τρια τουλάχιστον διαφορετικά εντυπωσιακά κοστούμια εξωγήινου. Κάποια στιγμή προσγειώνεται σε έναν πλανήτη, όπου 'κοίτεται' ένα ρομπότ με 'χαλασμένη καρδιά'.

Τότε η Katy το φιλάει και εκείνο μεταμορφώνεται σε άνθρωπο, που στο τέλος φεύγει μαζί της. Το τραγούδι, που βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις του αμερικανικού Billboard, αποτελεί το πρώτο ντουέτο της Perry με τον ράπερ Kanye West. Αυτό τον καιρό η Perry περιοδεύει στην Αγγλία και την Ιρλανδία, για χάρη των συναυλιών της με τίτλο California Dream World Tour.

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!