Δεν επηρεάζεται η ΑΒΕΤΕ Κωσταρίδης

Δεν επηρεάζεται η ΑΒΕΤΕ Κωσταρίδης

Δεν επηρεάζεται η ΑΒΕΤΕ Κωσταρίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2108 ΦΟΡΕΣ

Σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις της αγοράς η λειτουργία της εταιρίας, που δραστηριοποιείται στη Ρόδο.

Σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις της αγοράς η λειτουργία της εταιρίας ΑΒΕΤΕ ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ, που δραστηριοποιείται στη Ρόδο η οποία συνεχίζει την πορεία της στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρικών ειδών. Συγκεκριμένα η εταιρία προς ενημέρωση της κοινής γνώμης σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Η ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ, η ροδίτικη εταιρεία που χρόνια τώρα στηρίζει και στηρίζεται από την τοπική αγορά, ενημερώνει τους αξιότιμους πελάτες της πως συνεχίζει απρόσκοπτα, την πορεία της στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρικών ειδών. Δηλώνουμε υπεύθυνα πως η ΑΒΕΤΕ ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο από τις όποιες υπαρκτές ή φημολογούμενες εξελίξεις στην EXPERT HELLAS (κεντρική εταιρεία). Εδώ και χρόνια δίνουμε έμφαση στον άνθρωπο, σε εσάς, και καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Με τον ίδιο τρόπο, συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να αποτελούμε αδιάρρηκτο κρίκο της αλυσίδας της τοπικής αγοράς. Με εκτίμηση ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο