Οι Βρετανίδες δεν ζηλεύουν την Kate Middleton

Οι Βρετανίδες δεν ζηλεύουν την Kate Middleton

Οι Βρετανίδες δεν ζηλεύουν την Kate Middleton

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 447 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί να είναι όμορφη, χαριτωμένη και έτοιμη να παντρευτεί έναν πρίγκιπα αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στη Βρετανία δεν ζηλεύει την Kate Middleton, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα. Για την ακρίβεια δεν θα ήθελαν να είναι στ

Μπορεί να είναι όμορφη, χαριτωμένη και έτοιμη να παντρευτεί έναν πρίγκιπα αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στη Βρετανία δεν ζηλεύει την Kate Middleton, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στην ερώτηση πόσο πολύ ζηλεύετε τη μνηστή του πρίγκιπα William, το 86% των ερωτηθεισών γυναικών απάντησε ότι δεν νιώθει καθόλου ζήλεια γι' αυτήν, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov.

Ο κύριος λόγος που οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν να είναι στη θέση της Middleton είναι η ευδιάκριτη ανικανότητα της να ζήσει μια κανονική ζωή μετά το γάμο της με τον δεύτερο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου στις 29 Απριλίου, αναφέρει η ιστοσελίδα γυναικείων θεμάτων MyDaily.co.uk. που ζήτησε τη διεξαγωγή της δημοσκόπησης.

"Οι περισσότερες γυναίκες συνειδητοποιούν ότι η Kate έχει μια όχι και τόσο αξιοζήλευτη αποστολή μπροστά της, κατά την οποία κάθε της βήμα, πόσο μάλλον κάθε της ενδυματολογική επιλογή θα σχολιάζεται εκτενώς από τον Τύπο" είπε η Κάρλα Μπίβαν, αρχισυντάκτρια του ηλεκτρονικού περιοδικού MyDaily.co.uk. "Ο κόσμος σαφώς αισθάνεται ότι δεν θα είναι ένα παραμύθι με νεράιδες για την Kate".

Ωστόσο υπάρχει ένα ποσοστό που ζηλεύει την τύχη της μέλλουσας πριγκίπισσας. Το 10% των ερωτηθέντων είπαν ότι θα ήθελαν να είναι στη θέση της Kate Middleton, ενώ για σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών αυτών ο κύριος λόγος είναι τα πλούτη που θα απολαμβάνει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.


Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!