Το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 855 ΦΟΡΕΣ

Ανανέωσαν τελικά τη συνεργασία τους με τους Αγίους Θεοδώρους οι Βλαχοδήμος, Σκορδάλης. Απομένει η προσθήκη ενός πόιντ γκαρντ

Σχεδόν έτοιμο είναι το ρόστερ των Αγίων Θεοδώρων για την πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ολοκληρώθηκαν οι επαφές τόσο με τον Στάθη Βλαχοδήμο όσο και με τον Γιάννη Σκορδάλη, οι οποίοι παραμένουν στο έμψυχο δυναμικό και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τον στόχο της.

Η ευτυχής κατάληξη στις συζητήσεις που έγιναν τόσο με τον 37χρονο Βλαχοδήμο όσο και με τον 30χρονο Σκορδάλη κάλυψαν καίριες θέσεις στη σύνθεση των «Αγίων» κι έτσι απομένει η απόκτηση ενός έμπειρου πόιντ γκαρντ για να συμπληρωθεί το «παζλ».

Τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και ο Βενέτης Θωμίδης ήθελαν να κρατήσουν τους δύο παίκτες στο ρόστερ. Παρότι αρχικά ο Βλαχοδήμος είχε ενημερώσει τους ανθρώπους των Αγίων Θεοδώρων ότι δεν θα μπορούσε να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τις αγωνιστικές, υπήρξε αλλαγή πλάνων ύστερα από την κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Δραμινό προπονητή. Είχε ζητήσει λίγες μέρες περιθώριο προκειμένου να το σκεφτεί καλύτερα και να μιλήσει και με την οικογένειά του και εν τέλει δέχθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Αρχαγγέλου.

Και η παραμονή του Σκορδάλη ήταν από τις αρχικές εισηγήσεις ωστόσο έπρεπε, και σε αυτήν την περίπτωση, να βρεθεί η «χρυσή τομή» επαγγελματικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων ούτως ώστε να μπορέσει να ακολουθήσει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα των «Αγίων» στη Γ’ εθνική.

Αντίθετα, οριστική είναι η αποχώρηση του Χρήστου Γκογκίδη ο οποίος δεν αποκλείεται να «κρεμάσει» τα αθλητικά του παπούτσια.

«Όχι» για Καταβαίνη
Εξάλλου, η επίσημη πρόταση που κατέθεσαν οι Άγιοι Θεόδωροι στον Διαγόρα για την παραχώρηση του νεαρού αθλητή Χρήστου Καταβαίνη με υποσχετική ενός έτους απορρίφθηκε από τη διοίκηση του «γηραιού» καθώς ο ταλαντούχος παίκτης είναι υπολογίσιμο μέλος της εφηβικής αλλά και ανδρικής ομάδας των «κυανέρυθρων» που θα έχουν ως στόχο την κατάκτηση των τίτλων σε τοπικό επίπεδο.

Οι Άγιοι Θεόδωροι ευχαριστούν ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Διαγόρα, κ. Κώστα Χαλκιόπουλο για την άμεση εξυπηρέτησή του στο θέμα με την μετακίνηση του αθλητή Βασίλη Εκινέ στο σύλλογο του Αρχαγγέλου καθώς και για την διάθεση συνεργασίας που επέδειξε στην περίπτωση παραχώρησης του παίκτη Χρήστου Καταβαίνη, παρότι δεν προχώρησε. Ευελπιστούν, επίσης, σε διατήρηση του άριστου κλίματος μεταξύ των δύο σωματείων και πιθανή συνεργασία στο μέλλον.

Όσον αφορά στη δεύτερη θέση του νεαρού αθλητή (κάτω των 20 ετών) με υποχρεωτική παρουσία στη 12άδα, μία από τις επιλογές του Βενέτη Θωμίδη θα είναι και ο 19χρονος Κώστας Γέροντας ο οποίος είναι από τον Αρχάγγελο και τα τελευταία δύο χρόνια έμενε στην Αθήνα για σπουδές. Επέστρεψε στη Ρόδο και θα ενταχθεί στο ρόστερ των Αγίων Θεοδώρων. Έχει ύψος κοντά στα δύο μέτρα και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα ασχολιόταν με το μπάσκετ στους Αετούς Καλλιθέας, υπεύθυνος των οποίων είναι ο Τζανής Σταυρακόπουλος, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή