Τανκς ή εκλογές για τη Μίκα

Τανκς ή εκλογές για τη Μίκα

Τανκς ή εκλογές για τη Μίκα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 143 ΦΟΡΕΣ

Το χειρότερό της είναι όπως φαίνεται να μιλά και να απαντά σε ερωτήσεις αθηναίων Δημοσιογράφων η Μίκα Ιατρίδη. Αναφέρει στο σχόλιό του το Βήμα συγκεκριμένα:

Η Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδου είναι πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και σήμερα ανεξάρτητη βουλευτής. Την ώρα που η κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη έδινε τη μάχη για το νομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής, βρισκόταν στο εντευκτήριο βουλευτών μόνη κρατώντας το κινητό της. Κάποιος την πλησίασε και τη ρώτησε αν αληθεύουν όλα αυτά που ακούγονται ότι οδεύει προς τη ΝΔ.

Η ίδια το διέψευσε κατηγορηματικώς, λέγοντας πως δεν έχει αλλάξει πολιτική. Η επόμενη ερώτηση που της έγινε είναι τι θα πράξει όταν κληθεί να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Θα ψηφίσει; Η απάντησή της ήταν διφορούμενη. Είπε ότι είναι πολύ... νωρίς για τέτοια συζήτηση και δεύτερον ότι εξαρτάται από την πολιτική συγκυρία καθώς και από το πρόσωπο που θα επιλεγεί.

Αμέσως μετά όμως συμπλήρωσε: «Αν όμως μας βάλουν το μαχαίρι στον λαιμό και μας πουν... τανκς ή εκλογές, ε τότε θα πω εκλογές».
Ο συνομιλητής δεν κατάλαβε όλα αυτά τα περί... τανκς και ζήτησε διευκρινίσεις: «Τι τανκς εννοείς;». Η Τσαμπίκα το ξανασκέφτηκε και είπε: «Δηλαδή να μας πουν ψηφίζετε Πρόεδρο ή πάμε εκλογές, θα πάμε σε εκλογές». Και η συζήτηση έκλεισε εκεί.

Διαβάστε ακόμη

Εργασίες καθαρισμού στη Μεσαιωνική Πόλη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος