Βίντεο: Επιχειρηματίας έκανε μια περιοχή στη Ρόδο να αστράψει

Βίντεο: Επιχειρηματίας έκανε μια περιοχή στη Ρόδο να αστράψει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 12647 ΦΟΡΕΣ

Εκλιπαρούσε τον δήμο χωρίς αποτέλεσμα για πολλούς μήνες

Επιχειρηματίας της Ρόδου, που επί πολλούς μήνες εκλιπαρούσε τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου της Ρόδου να καθαρίσουν το πάρκο και το ποτάμι που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου χωρίς όμως αποτέλεσμα, ξεκίνησε από μόνος του με το προσωπικό της επιχείρησής του και άλλους 10 εθελοντές, καταφέρνοντας έτσι να κάνει ολόκληρη την περιοχή να λάμπει!

Πρόκειται για τον κ. Αναστάση Αναστάση, ιδιοκτήτη της εταιρίας «Ψάρια Αιγαίου» ο οποίος μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» έδειξε με περηφάνια το έργο της πρωτοβουλίας που πήρε, σημειώνοντας μεταξύ των άλλων ότι μέσα σε τρεις μέρες με το προσωπικό της επιχείρισής του και άλλα άτομα που «επιστράτευσε» (συνολικά 22 άτομα) κατάφερε να καθαρίσει σε όλη του την έκταση το ποτάμι και το πάρκο και στις δύο πλευρές του, βγάζοντας από μέσα πάνω από δύο φορτηγά σκουπίδια!

Κι ο επιχειρηματίας μπορεί να αισθάνεται περήφανος μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, όχι όμως και οι αρμόδιοι του δήμου της Ρόδου, ο οποίοι όχι μόνο δεν βοήθησαν στο ελάχιστο, αλλά τους παρακαλούσαν σχεδόν τρεις μέρες να σπεύσουν στο σημείο και να μαζέψουν τουλάχιστον τα σκουπίδια που ήταν μέσα σε μαύρες σακούλες.

Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότεροι ροδίτες πάντως αναλαμβάνουν από… μόνοι τους δράση για να μπορέσουν να καθαρίσουν τις γειτονιές και τα πάρκα καθώς ο Δήμος και οι υπηρεσίες του δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε ολόκληρο το νησί.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου