Βρέθηκε λύση για τους υποψήφιους οδηγούς

Βρέθηκε λύση για τους υποψήφιους οδηγούς

Βρέθηκε λύση για τους υποψήφιους οδηγούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 504 ΦΟΡΕΣ

Με την βοήθεια των γιατρών της οφθαλμολογικής κλινικής

Βρέθηκε τελικά λύση για την αποσυμφόρηση της λίστας αναμονής των υποψηφίων οδηγών με την συναίνεση των οφθαλμιάτρων του νοσοκομείου μας, δύο διοικητικών υπαλλήλων και δύο νοσηλευτών που αποφάσισαν να εργαστούν το Σάββατο.

Οι γιατροί, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου της Ρόδου κ. Βασίλης Παπανικόλας, εκτιμούν ότι θα εξετάσουν περισσότερα από 300 άτομα,
Το γεγονός αξίζει να τονίσουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού θα δώσει άμεση λύση σε ένα αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί για τους υποψήφιους οδηγούς.

Στην απόφαση που εξέδωσε ο κ. Παπανικόλας επισημαίνει:
Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ρόδου, αφού έλαβε υπόψη του:
1. Τα αριθμ. πρωτ. Οικ.12559/19.6.2014 και 13376/1.7.2014 έγγραφα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Δωδεκανήσου, που αναφέρονται στην πρωτοβάθμια ιατρική εξέταση υποψηφίων οδηγών και οδηγών για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου .

2. Τις διατάξεις του Π.Δ.51/2012 (ΦΕΚ 101Α)
3. Την υπ’ αριθμ Α3/15664/2548/13 (ΦΕΚ 2008 /Β) Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία η εξυπηρέτηση των πολιτών, ιατρική εξέταση των υποψηφίων οδηγών και οδηγών γίνεται και από κρατικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα .

4. Την αριθμ. 234/3.7.2014 Πράξη του Διοικητή του Γ.Ν. Ρόδου που αφορά την έναρξη λειτουργίας τακτικού εξωτερικού οφθαλμολογικού ιατρείου κάθε Τρίτη από τον επικουρικό ιατρό κ. Ευάγγελο Αναστασίου, προκειμένου να εξυπηρετούνται μέχρι είκοσι (άτομα) οδηγοί καθώς και υποψήφιοι οδηγοί για τους οποίους απαιτείται οφθαλμολογική εξέταση.

5. Τις διατάξεις του Ν. 3329/05 (ΦΕΚ 81 Α’/4.4.05) «Εθνικό Σύστημα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις», άρθρου 7 παρ. 8 σύμφωνα με τις οποίες ο Διοικητής του Νοσοκομείου έχει την ευθύνη της οργάνωσης, συντονισμού, ελέγχου και εύρυθμης λειτουργίας όλων των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
6. Την εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού που έχει συσσωρευτεί, οδηγών καθώς και υποψήφιων οδηγών, για τους οποίους απαιτείται οφθαλμολογική εξέταση για την επανέκδοση ή έκδοση άδειας οδήγησης.

Αποφασίζει:
1. Την λειτουργία του εξωτερικού οφθαλμολογικού ιατρείου κατ’ εξαίρεση, το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 από τις 08:00 έως τις 14:00, προκειμένου να εξυπηρετηθούν μέχρι διακόσια (200) άτομα οδηγοί καθώς και υποψήφιοι οδηγοί για τους οποίους απαιτείται οφθαλμολογική εξέταση.

2. Την συμμετοχή την εν λόγω ημέρα, με ευθύνη της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και της Προϊσταμένης Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων, δύο (2) Νοσηλευτών και δύο (2) Διοικητικών υπαλλήλων στην εξυπηρέτηση του κοινού.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου