Στο έλεος των αθίγγανων ολόκληρη η περιοχή

Στο έλεος των αθίγγανων  ολόκληρη η περιοχή

Στο έλεος των αθίγγανων ολόκληρη η περιοχή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1247 ΦΟΡΕΣ

Τέσσερα περιστατικά μόνο χθες το πρωί

Εδραιώνεται ολοένα και περισσότερο το… αυτόνομο κρατίδιο των αθίγγανων στην περιοχή Καρακόνερο της πόλεως Ρόδου, προκαλώντας έτσι καθημερινά ολοένα και περισσότερο την οργή των κατοίκων αλλά και των διερχόμενων οδηγών.

Τα περιστατικά, ολοένα και πολλαπλασιάζονται σε καθημερινή βάση, αφού μόνο στη διάρκεια του τελευταίου διημέρου, στην περιοχή εκτυλίχθησαν τρεις τέτοιες περιπτώσεις, οι οποίες και αναφέρθηκαν αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» χθες, πέντε λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι, μια ομάδα 5 νεαρών αθίγγανων, περικύκλωσε μια γυναίκα που βάδιζε στον περιμετρικό, έξω ακριβώς από τον καταυλισμό και άρχισε να την παρενοχλεί.

Συμπολίτης μας που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή, είδε το περιστατικό και επειδή διαμένει στην περιοχή (τα στοιχεία του στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής) και γνώριζε τι θα ακολουθούσε, σταμάτησε και έτρεξε να βοηθήσει την ανυπεράσπιστη γυναίκα.
Οι αθίγγανοι έσπευσαν να εξαφανιστούν προσωρινά αλλά όμως στη συνέχεια, απειλούσαν και έβριζαν τον συμπολίτη μας.

Στήνουν καρτέρι σε ανυποψίαστους
Όσοι ροδίτες ή κάτοικοι της περιοχής κινούνται πέριξ του… αυτόνομου κρατιδίου, γνωρίζουν πολύ καλά ότι έτσι και καθυστερήσουν στο φανάρι ή σταματήσουν για οποιονδήποτε λόγο κοντά στον καταυλισμό, τότε κινδυνεύουν.

Το απόγευμα λοιπόν της Κυριακής, δύο πρωτοφανή περιστατικά έλαβαν χώρα μέσα σε ελάχιστη ώρα.
Ομάδα ανήλικων αθίγγανων, είχε απλώσει από την μια έως την άλλη πλευρά του νέου περιφερειακού δρόμου, ένα σχοινί ή σύρμα(!) το οποίο ανάλογα με το ποιος περνούσε, πεζός ή όχημα, το τραβούσε και το τέντωνε!

Σε δύο περιπτώσεις, απειλήθηκαν δύο τουλάχιστον διερχόμενοι συμπολίτες μας, ο ένας από τους οποίους μάλιστα σε κατάσταση πραγματικού θυμού, τους καταδίωξε ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια και στην γύρω περιοχή.
Το κακό δεν θα αργήσει να γίνει

Η περίπτωση με την πολλαπλή παραβατικότητα των αθίγγανων αποτελεί μόνιμο βραχνά για χιλιάδες κατοίκους της περιοχής αλλά και χιλιάδες διερχόμενους σε καθημερινή βάση.
Στα όρια απόγνωσης, βρίσκονται επίσης κι οι επιχειρηματίες που έχουν κάνει τις επιχειρήσεις τους «στρατόπεδα» για να τις προφυλάξουν από τις επιθέσεις και τις διαρρήξεις.

Η οργή φουντώνει και συσσωρεύεται ολοένα και περισσότερο και κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση. Σημειώνεται ότι μέσω του δικηγόρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, έχει κατατεθεί στα δικαστήρια της Ρόδου πριν από μερικές μέρες, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και για τα μέτρα που δεν ελήφθησαν εδώ και πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο