Γ. Νικητιάδης: Το γκολφ Αφάντου είναι μια σημαντική μορφή τουρισμού

Γ. Νικητιάδης: Το γκολφ Αφάντου  είναι μια σημαντική μορφή τουρισμού

Γ. Νικητιάδης: Το γκολφ Αφάντου είναι μια σημαντική μορφή τουρισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 321 ΦΟΡΕΣ

Ως μια μορφή τουρισμού που μπορεί να φέρει κόσμο στο νησί μας και σημαντικές επενδύσεις, χαρακτήρισε με δηλώσεις του χθες στον ΠΑΛΜΟ, την αξιοποίηση του γκολφ Αφάντου, ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Ο υφυπουργός υπογράμμισε πως το γκολφ πρόκειται για ένα άθλημα με το οποίο ασχολείται κόσμος διαφορετικού οικονομικού επιπέδου, τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίσουμε.

Το ζητούμενο, σύμφωνα με τον κ. Νικητιάδη, είναι βέβαια να πουληθούν οι τουριστικές κατοικίες, όπου οι αγοραστές θα δώσουν σημαντική ένεση στην τοπική οικονομική αγορά.

«Πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις στην επένδυση αυτή, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την περιοχή και να δοθούν νέες θέσεις εργασίας, ενώ να σημειώσουμε πως θα επεκταθεί η τουριστική περίοδος» τόνισε ο κ. Νικητιάδης.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της έκτασης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να σταματήσουμε να μηρυκάζουμε, ενώ ξεκαθάρισε ότι με βάση το σύνταγμα, απαγορεύεται να κλείσει οποιαδήποτε παραλία. «Αν επιχειρηθεί να κλείσει η πρόσβαση στην παραλία, θα μας βρουν απέναντί τους» υπογράμμισε ο κ. Νικητιάδης.

Ως όνειρο ζωής χαρακτήρισε ο κ. Νικητιάδης την επένδυση αυτή για τον όμιλο Αγγελιάδη. Ο κ. Νικητιάδης αναφερόμενος στον κ. Αγγελιάδη είπε πως είναι ένας άνθρωπος ανοικτόκαρδος, που δεν ξεχνά τον τόπο του, αφού χρησιμοποιεί ακόμη και την τοπική διάλεκτο και βάζει πάνω από όλα το συναισθηματικό και πατριωτικό στοιχείο.

Διαβάστε ακόμη

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι