Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος

Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος

Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 780 ΦΟΡΕΣ

Επιβλήθηκε 7-1 του Αστέρα στην Παστίδα σε φιλικό τεστ προετοιμασίας.

Παίζοντας όσο έπρεπε στο β’ ημίχρονο ο Ιάλυσος και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων νίκησε τον Αστέρα Παστίδας με 7-1 χωρίς αυτό να σημαίνει πως έπιασε και την σπουδαία απόδοση.

Στο 22’ ο Π. Αθανασίου σημείωσε το 0-1 με διαγώνιο σουτ για να ισοφαρίσει στο 38’ ο Πάπα σε 1-1 σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος που ήταν πολύ καλό, κυρίως για τους γηπεδούχους.

Στο β’ μέρος οι πολλές αλλαγές ένθεν και ένθεν έριξαν τον ρυθμό του αγώνα αλλά τα πολλά λάθη των νεαρών παικτών του Αστέρα έγειραν την πλάστιγγα του σκορ από νωρίς υπέρ των πρωταθλητών.

Στο 48’ ο Χατζηφούντας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε το 1-2. Ο ίδιος παίκτης στο 53’ με όμορφη προσπάθεια σημείωσε το 1-3 και ακολούθησε το χατ τρικ του Μαθιού στο 62’, το 72’ και το 81’ (1-6) για να κλείσει το σκορ στο 83’ ο Γκινής (1-7).

Οι ομάδες:
ΑΣΤΕΡΑΣ Π: Ροδανάκης, Καρύδης, Ζερβός, Χαριτάκης, Καραγιάννης, Κακαζούκης, Λενιού, Πάπα, Πολυχρόνης, Δραγάτης, Καλαϊτζίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν ακόμα οι Παπαμιχαήλ, Κόκας, Τσιαφέτι, Στ. Αυγενικού, Καλαγρής, Καρδούλιας, Ζωάννου, Κονόμι και Διακάκης.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Φυλακούρης, Μαλλιάκας, Ρεκλείτης, Αθανασίου, Γκινής, Σπάρταλης, Χατζηλιόντας, Χατζηφούντας

Στο β’ μέρος έπαιξαν από το 46’ οι Μαθιός, Λερογιάννης, Καρπαθάκης, Μπιγκό, Σαχίνης, Κρομμύδας Γ. και από το 60’ οι Ντάνης, Κρομμύδας Ν., και Τσουκαλάς.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!