Πολύ ακριβά κόστισε ένα… σφουγγάρισμα σε μια Ροδίτισσα

Πολύ ακριβά κόστισε ένα…  σφουγγάρισμα σε μια Ροδίτισσα

Πολύ ακριβά κόστισε ένα… σφουγγάρισμα σε μια Ροδίτισσα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3894 ΦΟΡΕΣ

Άφησε ανοιχτά και της άρπαξαν χρήματα χρυσά κι όλα της τα φάρμακα

Τους διαρρήκτες με τα μάτια της είδε μια 66χρονη Ροδίτισσα, η οποία έκανε το λάθος να αφήσει ανοικτά την περασμένη Παρασκευή, τη μία μπαλκονόπορτα του ισόγειου διαμερίσματός της στην περιοχή κοντά στον Άγιο Δημήτριο (προέκταση Εθνικής Αντιστάσεως) στην πόλη της Ρόδου.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, στο διαμέρισμά της τρύπωσαν δύο νεαροί ηλικίας 15 – 16 ετών, ΡΟΜΑ βάσει με την κατάθεση που έδωσε η ίδια στους αστυνομικούς και σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των γειτόνων. Η ίδια ήρθε αντιμέτωπη μαζί τους βλέποντάς τους έντρομοι να βγαίνουν από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού και αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας.
Ο έλεγχος της νοικοκυράς, έδειξε ότι πήραν μαζί τους το ποσό των 90 ευρώ, μία χρυσή καδένα και όλα της τα φάρμακα που είχε σε ειδική τσάντα μέσα στο σπίτι της!

Επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, όπου της είπαν να καταγγείλει επίσημα το γεγονός όπως κι έκανε. Δεν πάρθηκαν αποτυπώματα από σήμανση, ούτε κι έγινε διαδικασία έρευνας παρά το ότι υπέδειξε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά των δύο δραστών.

Αντίθετα δόθηκαν συμβουλές από την αστυνομία, να προσέχει και να μην αφήνει ούτε πόρτες, ούτε παράθυρα ανοιχτά, ούτε και στο ελάχιστο, ακόμα κι όταν σφουγγαρίζει! Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό πάντως.

Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί κι έχουν αναφερθεί και σε άλλες περιοχές του νησιού μας τις τελευταίες μέρες καθώς η παραβατικότητα βρίσκεται σε έξαρση.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο