Χωρίς Μαυρομούστακο στο σημερινό φιλικό ο Διαγόρας Βατίου

Χωρίς Μαυρομούστακο στο σημερινό φιλικό ο Διαγόρας Βατίου

Χωρίς Μαυρομούστακο στο σημερινό φιλικό ο Διαγόρας Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 471 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος επιθετικός απουσιάζει στο εξωτερικό και ο Γιάννης Καμπούρης δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Ευκλή στον Άγιο Σουλά

Στο γήπεδο του Αγίου Σουλά κόντρα στον Ευκλή θα δώσει σήμερα στις 5:30 το απόγευμα το νέο του φιλικό τεστ ο Διαγόρας Βατίου και αυτό που ενδιαφέρει τον προπονητή του Γιάννη Καμπούρη, είναι να δει στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που θα ενισχύσουν περαιτέρω την πεποίθησή του πως η ομάδα του βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Ο μοναδικός που θα απουσιάσει από τον αγώνα είναι ο Λευτέρης Μαυρομούστακος, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στη βάση του σήμερα το βράδυ, συνεπώς θα δώσει κανονικά το παρών στο επόμενο φιλικό της ομάδας του, το ερχόμενο Σάββατο στα Μάσσαρι κόντρα στον Αστέρα Μ.

Για την Παρασκευή ο Γιάννης Καμπούρης έχει προγραμματίσει ρεπό, ενώ από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει στη διάθεσή του και το νεοαποκτηθέντα μέσο Νίκο Μπαμπάλη, που προς το παρών απέχει λόγο του επικείμενου γάμου του.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά της μεταγραφής κατατέθηκαν στην ΕΠΣΔ και για να εκδοθεί το δελτίο του απλώς απαιτείται λίγος χρόνος, καθώς πέρσι ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!