Δείγμα θετικό για Διαγόρα Βατίου και Ευκλή

Δείγμα θετικό για Διαγόρα Βατίου και Ευκλή

Δείγμα θετικό για Διαγόρα Βατίου και Ευκλή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 655 ΦΟΡΕΣ

Άγιος Σουλάς
Άλλη μία νίκη στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας του πέτυχε σήμερα ο Διαγόρας Βατίου, που επιβλήθηκε του Ευκλή με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Αντώνης Ξύπας με κεφαλιά στο 82ο λεπτό.

Οι Βατενοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον εξαιρετικά στημένο Ευκλή, που προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Μάλιστα, η ομάδα της Σορωνής έφτασε κοντά στο γκολ στο 30’, όταν το απ’ ευθείας φάουλ του Μπερετούλη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την κατοχή της μπάλας και τις καλές στιγμές.

Οι συνθέσεις:
Ευκλής
: Μαριεττής, Λάος, Σαββάκης, Γκαρής, Παναγιώτου, Κούρλιος, Τριανταφυλλίδης, Μπερετούλης, Σχοινάκης, Παυλίδης, Μήτρου. Έπαιξαν και οι: Τομάζος Δ., Σαββάκης Στ., Μαριέττος, Αγγελής Ε., Λαππάκης, Χατζηδημητρίου, Λαμπρόπουλος, Παπαστεργής, Αγγελής Α., Μαγκανάς, Γεωργαντάς, Λαός Κ., Γιακουμίδης

Διαγόρας Β: Αναστασάς, Ζουρούδης, Πιτσουρδάκης, Ζωάννου Ι., Ζερβός, Καψαλάκης, Ντόστι, Μικκιού, Μοσχής, Παπουρδάνος, Ξύπας. Έπαιξαν και οι: Ζωάννου Μ., Αποστόλου, Λαζίδης, Καραγιάννης, Τσιβρινής, Γιαννόπουλος, Καμπούρης

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή