Έρχεται το iPad των 12,9 ιντσών;

Έρχεται το iPad των 12,9 ιντσών;

Έρχεται το iPad των 12,9 ιντσών;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 587 ΦΟΡΕΣ

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Apple προέρχονται από το Bloomberg, το οποίο αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να δούμε να παρουσιάζεται στις αρχές του 2015 ένα iPad με οθόνη 12,9 ιντσών.

Βασιζόμενο σε πηγές που φέρονται να γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα, το πρακτορείο ισχυρίζεται ότι μία τέτοια συσκευή είναι ικανή να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, ως μέρος της πολιτικής της Apple να ανανεώσει αισθητά την γκάμα των tablets της.

Μία τέτοια κίνηση, εκτιμά το Bloomberg, έρχεται ως αναγκαία μετά την για δύο συνεχόμενα τρίμηνα πτώση πωλήσεων που εμφάνισε στα tablets η Apple όπως αναφέρει το pestaola.gr. Μέρος της ευθύνης για την πτώση αυτή είναι και η έλλειψη νέων μοντέλων στην γκάμα της εταιρείας στην κατηγορία, αλλά και η αυξανόμενη ζήτηση από τους καταναλωτές για συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη από τις 7,9 ή τις 9,7 ίντσες των παρόντων μοντέλων iPad. Παράλληλα, σημειώνεται ότι δεν αποκλείεται να δούμε και μία έκδοση του iPad Mini προσεχώς.

Το νέο μοντέλο με τη μεγάλη οθόνη, σύμφωνα με το Engadget, θα ονομάζεται iPad Pro, καθώς έχει και στο παρελθόν κυκλοφορήσει φημολογία σχετικά με αυτό το όνομα από την Apple. To Reuters σημειώνει ότι δεν είχε λάβει κάποιο σχόλιο από την Apple για το θέμα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα στον Σεπτέμβριο περιμένουμε τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone, ίσως εκεί να έχουμε και περισσότερες αποκαλύψεις.

Διαβάστε ακόμη

Συσκευή «φοριέται» σε φρούτα και λαχανικά και μετράει τα φυτοφάρμακα

Στη Ρόδο το πιο διάσημο Al robot, Sophia - Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κυβερνοέγκλημα: Με μειωμένες άμυνες η Ελλάδα – Στo top-10 παγκοσμίως

Euclid: Πρώτες εικόνες του τηλεσκοπίου που θα ερευνήσει το σκοτεινό Σύμπαν

Ασφαλής διάγνωση μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον Δωδεκανήσιο καθηγητή Νίκο Παραγιό

Τρία έργα, τρεις διακρίσεις από το τμήμα Ρομποτικής του Ιδρύματος Σταματίου

ΓΕΡΜΑΝΟΣ “G Click & Collect”: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα

Μαθήτριες από τη Χάλκη κέρδισαν τη 2η θέση στον Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone