Στήριξη του υπουργού Εργασίας, στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο

Στήριξη του υπουργού Εργασίας, στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο

Στήριξη του υπουργού Εργασίας, στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρει σε επιστολή του ο κ. Βρούτσης

Τη στήριξή του παρέχει στο νέο περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, ο υπουργός εργασίας και πρόνοιας - βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

Με επιστολή που του έστειλε αναφέρει τα εξής: Κύριε Περιφερειάρχα, Ως Υπουργός και βουλευτής του Νομού Κυκλάδων, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη νευραλγική θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Εύχομαι, η θητεία σας να είναι γόνιμη και παραγωγική και οι προσπάθειές που θα καταβάλλετε να είναι ουσιαστικές και να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τα όμορφα νησιά μας.

Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ και τα νέο-εκλεγέντα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και να τους ευχηθώ υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων που συνεπάγονται τα νέα τους καθήκοντα.

Η 5ετια που ακολουθεί είναι κρίσιμη για τον τόπο μας. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η ενότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και η εργατικότητα αποτελούν όπλα απαραίτητα που θα λειτουργήσουν αναμφισβήτητα προς όφελος της αποτελεσματικής λειτουργίας της περιφερειακής διοίκησης και κατ’ επέκταση των νησιών μας, συμβάλλοντας περαιτέρω στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Εγώ από την πλευρά μου, θα βρίσκομαι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια, προσφέροντας τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή μου, διατηρώντας πάντοτε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας.
Προσβλέποντας σε μια στενή και εποικοδομητική μεταξύ μας συνεργασία. Εύχομαι η θητεία σας να είναι καλοτάξιδη

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»