Στο χειρουργείο ο Παϊζάνος - Απέκτησε Ξηροκώστα ο Φοίβος

Στο χειρουργείο ο Παϊζάνος - Απέκτησε Ξηροκώστα ο Φοίβος

Στο χειρουργείο ο Παϊζάνος - Απέκτησε Ξηροκώστα ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 472 ΦΟΡΕΣ

Υποβάλλεται σε εγχείρηση στην κάτω γνάθο στον «Ευαγγελισμό»

Ένα πλήρες ρόστερ θέλει να έχει με την έναρξη του πρωταθλήματος ο Φοίβος, ενώ σήμερα στις 17.30 θα γίνει άλλη μια… πρόβα στο φιλικό με τον Αστέρα Παστίδας στην Κρεμαστή.

Εδώ και μέρες, και προτού γίνει το φιλικό με τη Ρόδο όμως, ο Σάββας Ορφανίδης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς παικτών, που μπορεί όμως να προλάβουν οριακά την πρώτη σέντρα της νέας διοργάνωσης.

Ο νεοαποκτηθείς Τόλης Παϊζάνος θα είναι σίγουρα απών, αφού σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, περνάει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κρεμαστής θα υποβληθεί σε επέμβαση στην κάτω γνάθο στον «Ευαγγελισμό», προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά το τροχαίο ατύχημα.

Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση, ο παίκτης να ταξιδέψει στην Γαλλία και να φροντίσει εκεί την αποκατάσταση της υγείας του, αλλά θεωρήθηκε πως δεν πρέπει να ταλαιπωρηθεί .Οι ευχές όλων είναι να πάνε όλα καλά κι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να είναι και πάλι γρήγορα κοντά στην ομάδα.

Εκτός αυτού, οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Χρήστου Γαργάλη, δεν αφήνουν τον παίκτη να συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό, του συστήθηκε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, με σκοπό να μπει σε προπονητικό πρόγραμμα σε δέκα μέρες.

Το ίδιο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει από τις προπονήσεις ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος θα επιστρέψει σε αυτές μετά τις 10 Σεπτεμβρίου. Έτοιμος να επανέλθει σε λίγες μέρες είναι ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, ενώ ο Ευτύχης Τζιβίλογλου έχει ακόμα ενοχλήσεις από τραυματισμούς και είναι πολύ πιθανόν να προφυλαχθεί και σήμερα.

Στο μόνο που πιθανότατα θα δοθεί χρόνος συμμετοχής είναι ο νεαρός Μήτρου.
Πάντως, στις τάξεις του Φοίβου υπάρχει εν μέρει ικανοποίηση μετά το 2-2 με την Ρόδο την προηγούμενη Τετάρτη, κυρίως από ορισμένους ποδοσφαιριστές που δείχνουν να μπαίνουν στους ρυθμούς της ομάδας και θα τους δίδεται όσο περνάει ο καιρός χρόνος συμμετοχής, προκειμένου να είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και των επίσημων υποχρεώσεων.

Στον Φοίβο ο Ξηροκώστας
Στο μεταξύ, χθες βράδυ ο Φοίβος πραγματοποίησε μια ακόμα προσθήκη στο έμψυχο υλικό του. Απέκτησε από τον Αστέρα Παστίδας τον 31χρονο επιθετικό Κώστα Ξηροκώστα, από τους παίκτες που προσφέρουν πολλά όποτε χρησιμοποιηθούν.

Στον δρόμο για την επιστροφή στον Φοίβο βρίσκεται επίσης κι ο γκολκίπερ Γιάννης Καϊκας ο οποίος αγωνίσθηκε πέρυσι στην ομάδα της Παστίδας.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή