Διπλή αναποδιά στην Ψίνθο...

Διπλή αναποδιά στην Ψίνθο...

Διπλή αναποδιά στην Ψίνθο...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 474 ΦΟΡΕΣ

Παρελθόν αποτελεί από τη Δόξα ο Γιώργος Κυριαζής, που προτίμησε τον Άγιο Λουκά. Από βουβονοκήλη υποφέρει ο Γιώργος Κωστομοίρης. Πιο πειθαρχημένη θέλει να δει την ομάδα του ο Μιχάλης Μανωλάς στο σημερινό φιλικό με τον Κολοσσό Κάστρου.

Αλλιώς τα περίμεναν οι άνθρωποι της Δόξας Ψ., αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στην περίπτωση του Γιώργου Κυριαζή.

Παρότι φέρεται να είχε δώσει τα χέρια με τους Ψινθενούς, συμφωνώντας να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για λογαριασμό τους, ο έμπειρος αμυντικός ενημέρωσε τον προπονητή Μιχάλη Μανωλά για την απόφασή του να «μετακομίσει» στ’ Αφάντου για χάρη του Αγίου Λουκά και του αδελφού του Μιχάλη, που θέλει να κρεμάσει στο τέλος της νέας περιόδου τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Πέραν της αποχώρησης του Κυριαζή, ο Μιχάλης Μανωλάς έχει να διαχειριστεί και την απουσία του επίσης αμυντικού Γιώργου Κωστομοίρη. Οι ενοχλήσεις που αισθανόταν από πέρσι ο ποδοσφαιριστής και οι οποίες σταδιακά εντάθηκαν, σε σημείο που να απέχει από τις προπονήσεις εδώ και μία εβδομάδα, οφείλονται τελικά σε βουβονοκήλη. Το πρόβλημα θα αποκατασταθεί χειρουργικά. Πάντως, στη Ψίνθο δεν σκοπεύουν-τουλάχιστον προς το παρόν- να απαντήσουν στις αναποδιές με κάποια μεταγραφή. Τα κενά θα καλυφθούν εκ των έσω.

Φιλικό με Κολοσσό Κάστρου
Στις 5:15 το απόγευμα θα ξεκινήσει το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Δόξας Ψ. με τον Κολοσσό Κάστρου στο γήπεδο της Ψίνθου, το πέμπτο που δίνουν οι γηπεδούχοι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Ο Μιχάλης Μανωλάς θέλει να δει περισσότερα σε σχέση με το πρόσφατο ματς με τον ΑΕΡΑ, όχι τόσο επειδή δεν τον ικανοποίησε η πρόοδος της ομάδας του, αλλά διότι διέκρινε σημάδια αγωνιστικής απειθαρχίας.

Ο ίδιος συζήτησε για πολλή ώρα επί του θέματος με τους ποδοσφαιριστές του και ελπίζει πως έχει εισακουστεί.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή