Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό...

Πολύ ωραίο για  να είναι αληθινό...

Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 448 ΦΟΡΕΣ

Η υπαναχώρηση του Γιώργου Καντιμοίρη από τη συμφωνία του με το Διαγόρα όξυνε τα πνεύματα με τη Ρόδο. Απειλές φέρεται να κατήγγειλε στον εισαγγελέα ο πρόεδρος της Ρόδου!

Πολύ ωραία για να βγει αληθινή αποδείχθηκε τελικά η ιδέα για τη διοργάνωση φιλικού αγώνα ανάμεσα στη Ρόδο και το Διαγόρα.

Όπως φαίνεται, η υπαναχώρηση του Γιώργου Καντιμοίρη από τη συμφωνία του με το «γηραιό» να φορέσει τη φανέλα του και οι ερμηνείες για το τι μπορεί να την προκάλεσε στην πραγματικότητα, όξυναν τα πνεύματα και οδήγησαν στη ματαίωση ενός πολύ χρήσιμου για τις δύο ομάδες, αγώνα.

Έκανε πίσω ο Γ. Καντιμοίρης
Πριν καλά καλά προλάβει να χαθεί η ηχώ από τα «σύμφωνοι» που είπαν, οι δρόμοι του Διαγόρα και του Γιώργου Καντιμοίρη χώρισαν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο έμπειρος πρώην επιθετικός της Ρόδου ενημέρωσε τους «κυανέρυθρους» πως αναγκάζεται να κάνει πίσω ζητώντας να μην κατατεθεί η ελευθέρα που πήρε πριν από λίγες μέρες από την παλιά του ομάδα. Από το δε περιβάλλον του διαρρέει πως από τη στιγμή που τα βρήκε με το Διαγόρα, άρχισε να δέχεται ασφυκτικές πιέσεις να αναθεωρήσει, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται από πού.

Έτσι, πήρε την απόφαση να υπαναχωρήσει, ενώ ο ίδιος σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Καταγγελία στον εισαγγελέα
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, χθες το απόγευμα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία οι πρόεδροι του Διαγόρα και της Ρόδου, κ.κ. Κώστα Στεφανίδης και Νίκος Διακίδης, μόνο που όπως φαίνεται, η συζήτηση εξελίχθηκε σε «θερμή», με τον κ. Διακίδη να καταφεύγει στον εισαγγελέα καταγγέλλοντας πως δέχθηκε απειλές από τον ομόλογό του του Διαγόρα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εισαγγελικός λειτουργός περιμένει τους δύο άνδρες στο γραφείο του το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

Ματαίωση του φιλικού
Στα «θέλω» των…ρομαντικών μένει τελικά η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή φιλική συνάντηση προετοιμασίας ανάμεσα σε Ρόδο και Διαγόρα.

Ο αγώνας ματαιώθηκε, με το Διαγόρα να προχωράει πρώτος σε ανακοίνωση:
«Α. Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την πρόωρη λύση της συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καντιμοίρη, σεβόμενη την επιθυμία του, που προέκυψε μετά τη δημόσια ανακοίνωση της συμφωνίας του Συλλόγου μας μαζί του.

Β. Επίσης, η Διοίκηση ανακοινώνει ότι ο Διαγόρας δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με τη Ρόδο, την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014, στο Δημοτικό Στάδιο «Ο Διαγόρας».

Με Άρη η Ρόδος
Όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, η Ρόδος θα δώσει κανονικά φιλικό παιχνίδι στις 8 το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη Αρχαγγέλου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή