Μεταγραφική αντεπίθεση του Αντίμαχου

Μεταγραφική αντεπίθεση  του Αντίμαχου

Μεταγραφική αντεπίθεση του Αντίμαχου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

Στους «ερυθρόλευκους» εντάχθηκε το πρώην «κανόνι» της ΑΕ Κω Δημήτρης Πης, ενώ σημαντικές είναι και οι προσθήκες στην άμυνα, εκεί που η ομάδα πονούσε περισσότερο

Τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά την αποχώρηση αρκετών σημαντικών ποδοσφαιριστών του περσινού κορμού προσπαθούν να καλύψουν ο πρόεδρος του Αντίμαχου, Νεκτάριος Φωταράς και οι συνεργάτες του και όπως όλα δείχνουν, έστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Κω ήρθαν σε συμφωνία με το Δημήτρη Πη, πρώτο σκόρερ της τοπικής Αθλητικής Ένωσης στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ομίλου Νήσων, ενώ λύσεις βρήκαν και για τα μετόπισθεν.

Στην ομάδα εντάχθηκε ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός Δαυίδ Κατσαρός, ο πολυσύνθετος αμυντικός Νίκος Ανδρογιώργης (και οι δύο από τη Δόξα Καρδάμαινας), καθώς και ο Νίκος Κορκής, ο οποίος αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα και πέρσι φορούσε τη φανέλα του Νικαγόρα.

Επιπλέον, στην ομάδα επέστρεψε ο αμυντικός Βαγγέλης Παπανικολάου, ο οποίος είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα, πέρσι έπαιζε στον ΑΟ Σελάνων στο τοπικό πρωτάθλημα της Καρδίτσας και πήρε εκ νέου μετάθεση στην Κω.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!