Ο «Mr coca-cola» ζήτησε αντί για δώρα στο γάμο του, να αγορασθεί ασθενοφόρο για την Πάτμο

Ο «Mr coca-cola» ζήτησε αντί για δώρα στο γάμο του, να αγορασθεί ασθενοφόρο για την Πάτμο

Ο «Mr coca-cola» ζήτησε αντί για δώρα στο γάμο του, να αγορασθεί ασθενοφόρο για την Πάτμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2328 ΦΟΡΕΣ

Ο γάμος του 48χρονου επιχειρηματία θα γίνει στο νησί

Αντί για δώρα να αγοραστεί ασθενοφόρο στο Κέντρο υγείας Πάτμου ζήτησε ο Χάρης Δαυίδ από τους καλεσμένους του. Με ένα πρωτότυπο προσκλητήριο καλεί στο γάμο του ο μίστερ coca cola Χάρης Δαυίδ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του patmostimes.gr.

Αντί άλλων, το προσκλητήριο έχει τη φωτογραφία ενός ασθενοφόρου, των δύο ανθρώπων που του το πρότειναν, ο ένας είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης και τον αριθμό της τράπεζας για να καταθέσουν τα χρήματα αντίστοιχων δώρων που θα έκαναν οι καλεσμένοι στο ζευγάρι.

Με τα χρήματα αυτά θα αγοραστεί ένα ασθενοφόρο για το Κέντρο υγείας Πάτμου που το μοναδικό που έχει είναι σαράβαλο και διάφορα μηχανήματα και όργανα από μία μεγάλη λίστα .

Ο γάμος του 48χρονου επιχειρηματία, του οποίου ο πατέρας είναι ο επικεφαλής στον γνωστό όμιλο Λεβέντη-Δαυίδ, και της αγαπημένης του Λάνας Ντιμπιέρ θα τελεστεί 11 η ώρα το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου 2014 στην Παναγία των Κοιμητηρίων στη Χώρα της Πάτμου.

Το απόγευμα θα γίνει μεγάλο πάρτι στην πλατεία της Χώρας και στη συνέχεια οι καλεσμένοι θα μεταβούν στους Αρκιούς και θα γλεντήσουν το γεγονός στην πλατεία των Αρκιών, όπου στην προβλήτα έχουν τοποθετήσει μια τεράστια ελιά της οποίας η αγορά, η μεταφορά και η εγκατάσταση, στοίχισε 12.000 ευρώ.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό στο νησί της Πάτμου , όπου βλέπει κανείς ντυμένα περίπτερα στα χρώματα και στα σλόγκαν της coca-cola καθώς και γωνιές σε καφέ με ομπρέλες τραπεζάκια της coca-cola.

Από την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου αναμένονται να φτάσουν στο νησί πολυτελείς θαλαμηγοί και καλεσμένοι του διεθνούς τζετ σετ. Αναμένεται επίσης από τον Πειραιά θαλαμηγός η οποία θα μεταφέρει γύρω στους 250 προσκεκλημένους, η οποία θα χρησιμεύσει και για την μεταφορά τους από την Πάτμο στους Αρκιούς για το γλέντι.

Πηγή: patmostimes.gr

Διαβάστε ακόμη

Νικήτας Τσαμπαλάκης: Η Πάτμος είναι έτοιμη για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Οι βιολιστές της Πάτμου στο επεισόδιο της εκπομπής "Ελλήνων Δρώμενα" την Τετάρτη στην ΕΡΤ3

Συνελήφθη 28χρονος επιβάτης πλοίου στην Πάτμο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος συνεπιβάτιδός του

Ένταξη αποκατάστασης δωμάτων και τοιχογραφιών Ι.Μ. Αγίου Ιώαννη του Θεολόγου Πάτμου στο ΠΕΠ 2021-2027

Θα συνεχιστεί η αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Πάτμου

Επεισόδιο με τραυματισμό στο νησί της Πάτμου μετά από συμπλοκή με δύο ανήλικους

Για βιασμό 71χρονης στην Πάτμο κατηγορείται 29χρονος αλλοδαπός

Οι Πάτμιοι της Ρόδου γιορτάζουν τον Πολιούχο τους «Όσιο Χριστόδουλο»