«Αήττητος» ο Καντιμοίρης, γκολ με τον Ολυμπιακό ο Κουγιός, πρώτη εμφάνιση για Κούτρη! (βίντεο)

«Αήττητος» ο Καντιμοίρης, γκολ με τον Ολυμπιακό ο Κουγιός, πρώτη εμφάνιση για Κούτρη! (βίντεο)

«Αήττητος» ο Καντιμοίρης, γκολ με τον Ολυμπιακό ο Κουγιός, πρώτη εμφάνιση για Κούτρη! (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1532 ΦΟΡΕΣ

Ο έλεγχος των "ξενιτεμένων" ποδοσφαιριστών της Δωδεκανήσου

Πλούσια σε συγκινήσεις ήταν και αυτή η εβδομάδα για τους Ροδίτες και Δωδεκανήσιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μακριά από τον τόπο τους.

Πιο συγκεκριμένα συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Γιώργος Καντομοίρης και η Βέροια. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δέχθηκε μόλις στο 2ο λεπτό γκολ από τον Χαβίτο, όμως η ομάδα της Ημαθίας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να νικήσει με 2-1 την Κέρκυρα στην έδρα της, πετυχαίνοντας το 3 στα 3, κάτι που την κρατάει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα!


Βέροια-Κέρκυρα 2-1 γκολ 3η αγωνιστική από greeksuperleague

Μανιάς, Αυγενικού
Εξάλλου ο Μιχάλης Μανιάς πέρασε αλλαγή στο 63’ στη θέση του Μιχαήλ, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα παρόλο που του παρουσιάστηκε η ευκαιρία και έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ισόπαλος 2-2 με την Σκόντα Ξάνθη. Ο Μιχάλης Αυγενικού ήταν εκτός αποστολής για την ομάδα της Ηπείρου.

Ντεμπούτο Κούτρη
Στον αποψινό αγώνα που ολοκλήρωσε την αγωνιστική δράση της Σούπερ Λίγκα, ντεμπούτο έκανε στην ήττα του Εργοτέλη με 3-0 από τον Πλατανιά Χανίων ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο Ροδίτης επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» πέρασε αλλαγή στο 68’ στη θέση του Χαλκιαδάκη.

Γιώργου, Παπουτσογιαννόπουλος
Εξάλλου εκτός αποστολής ήταν ο Γιάννης Γιώργου της Καλλονής, με την ομάδα του όμως να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος δεν ήταν στην δεκαοχτάδα του Παναιτωλικού, στην «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Βασικός ο Μαρίνος με την Σαρλερουά
Βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Σαρλερουά είναι και φέτος ο Στέργος Μαρίνος. Ο Κώος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τον Ασκληπιό, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, στην επικράτηση της ομάδας του επί της Μαλίν με 2-0 για το πρωτάθλημα του Βελγίου.

Αποκλεισμοί για Αθανασίου και Φράγκο, πρόκριση για Μακρυδημήτρη

Σε ό,τι αφορά στον Αντώνη Αθανασίου, αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα του Αχαρναϊκού με τον Φωστήρα, για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όμως η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 και αποκλείστηκε. Ο ίδιος αντικαταστάθηκε στο 62' από τον Ιορδανίδη.

Άτυχος ήταν και ο Μιχάλης Φράγκος με την Λαμία. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα με τον Ηρακλή, η ομάδα του επικράτησε με 2-1 και άγγιξε την ανατροπή, όμως αποκλείστηκαν από την συνέχεια, λόγω διαφοράς τερμάτω΄ν.

Αντίθετα ο Διονύσης Μακρυδημήτρης που ήταν βασικός σε όλο τον αγώνα για τον Ολυμπιακό Βόλου, πανηγύρισε την πρόκριση απέναντι στην Λάρισα, παρά το 0-0, αφού οι "ερυθρόλευκοι" είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 1-0.

Πρωτάθλημα Κ-20: Συμμετοχές για Παπαστεφάνου, Καραγεώργη, Ζωάννου, Πεταυράκη

Συμμετοχές Ροδιτών ποδοσφαιριστών υπήρξαν και στο πρωτάθλημα Κ-20 της Σούπερ Λίγκα.

Ο μοναδικός που χαμογέλασε ήταν ο Μανώλης Παπαστεφάνου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόδου ξεκίνησε βασικός με την Βέροια στον αγώνα με την Κέρκυρα. Παρόλο που έκανε το πέναλτι με το οποίο πέτυχαν το γκολ της τιμής οι «Φαίακες», η Βέροια επικράτησε με 6-1. Πάντως ο Παπαστεφάνου αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα ο Αντώνης Καραγεώργης αγωνίστηκε βασικός στην ήττα της Καλλονής με 1-5 από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο συμπαίκτης του Λάμπρος Ζωάννου πέρασε αλλαγή στο 41’.

Όσο για τον Χρήστο Πεταυράκη αγωνίστηκε και αυτός βασικός στην ήττα του Πλατανιά με 3-0 από τον Εργοτέλη.

Πρωτάθλημα Κ-17: Γκολ ο Κουγιός, βασικός ο Κιόττου
Εξαιρετική παρουσία είχε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-17 της Σούπερ Λίγκα ο Σταύρος Κουγιός. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ακουσιλάου και νυν του Ολυμπιακού, ξεκίνησε βασικός, σκόραρε το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων» στο 37’ με πλασέ και αντικαταστάθηκε στο 78’!

Αντίθετα ο Νίκος Κιόττου αν και αγωνίσθηκε βασικός με την Καλλονή, η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή