Δουλειά μέσα από τα επίσημα για την Ασπίδα Σαλάκου

Δουλειά μέσα από τα επίσημα για την Ασπίδα Σαλάκου

Δουλειά μέσα από τα επίσημα για την Ασπίδα Σαλάκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 365 ΦΟΡΕΣ

Ανέτοιμη θα εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, καθώς η προετοιμασία κύλησε με πολλές απουσίες. Μόνο σε ρόλο προπονητή είναι το πιθανότερο να παραμείνει ο Σάββας Καραβόλιας. Φιλικό με τον Ευκλή δίνουν αύριο οι Σαλακενοί στον Άγιο

Για το ενδεχόμενο η προετοιμασία να είναι ατελής ο Σάββας Καραβόλιας ήταν προετοιμασμένος εξ αρχής, παρότι είχε την κρυφή ελπίδα πως η Ασπίδα Σ. δεν θα περνούσε τα «ζόρια» του προηγούμενου καλοκαιριού.

Όπως αποδείχθηκε στην πράξη, ο συνδυασμός των επαγγελματικών υποχρεώσεων της εποχής και οι αποστάσεις αποτέλεσε ξανά τροχοπέδη για την πραγματοποίηση της απαιτούμενης ποδοσφαιρικής δουλειάς, με τον ίδιο το νεαρό προπονητή να ομολογεί πως έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, οι πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος θα είναι εκ των πραγμάτων αυτές που θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία και το «μοντάρισμα» του συγκροτήματός τους. Ο ίδιος πάντως ελπίζει πως η δεδομένη ανετοιμότητα θα καλυφθεί από το πάθος των ποδοσφαιριστών του και από τη δύναμη της καλής παρέας που υπάρχει από πέρσι.

Σημειώνεται, πως ο ίδιος ο Σάββας Καραβόλιας είναι το πιθανότερο να κάθεται στον πάγκο διατηρώντας μόνο το ρόλο του προπονητή και όχι του ποδοσφαιριστή, δεδομένου πως υπήρξαν κάποιες σκέψεις να προσφέρει στην ομάδα του και αγωνιστικά και ο σύλλογος να τον πλαισιώσει με συνεργάτη έναν διπλωματούχο τεχνικό.
Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να προπονούνται λόγω των ωραρίων της δουλειάς τους, ο Σάββας Καραβόλιας δεν έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Γκίκα, ο οποίος τραυματίστηκε στο δικέφαλο στο φιλικό παιχνίδι με τον Κολοσσό Κάστρου, καθώς και το Βασίλη Λοΐζο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο. Φαίνεται όμως πως στη δική του περίπτωση μία εβδομάδα ξεκούρασης ήταν αρκετή, καθώς ο προπονητής τον περιμένει από μέρα σε μέρα ξανά στο γήπεδο.
Τέλος, «στροφές» έχει αρχίσει να ανεβάζει ο Σάββας Γεωργαλλής, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβληθεί πέρσι στο γόνατο και αναμένεται να είναι έτοιμος την τρίτη ή την τέταρτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Φιλικό με Ευκλή
Αύριο Σάββατο θα δώσει η Ασπίδα Σ. το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Η ομάδα της Σαλάκου θα αντιμετωπίσει στις 5:30 το απόγευμα τον Ευκλή στο γήπεδο του Αγίου Σουλά.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!