Μια σπουδαία εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου

Μια σπουδαία εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου

Μια σπουδαία εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1482 ΦΟΡΕΣ

Παρουσίαση του βιβλίου της Ελ. Κρικέλη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ρόδου «Ο Μοριάς», θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 7 το βράδυ στο κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ την παρουσίαση του βιβλίου της γιατρού Ελευθερίας Κρικέλη «Από Αύγουστο σε Αύγουστο».

Την επιστημονική παρουσίαση θα κάνει ο νευροχειρουργός ΓΝΡ Διονύσιος Μακρής ενώ τη φιλολογική παρουσίαση των κειμένων θα κάνει η φιλόλογος Χαρά Κόντου.

Σε δηλώσεις που έκανε χτες ο πρόεδρος του ΙΣΡ Χρήστος Μαντάς τόνισε τα εξής: «Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της συναδέλφου γιατρού παθολόγου διευθύντριας στο Ερρίκος Ντυνάν ο ΙΣΡ και ο σύλλογος Πελοποννησίων γνωρίσαμε τη γιατρό η οποία έγινε γνωστή στο Ελληνικό κοινό από το βιβλίο της, που περιγράφει τρεις περιπτώσεις συνανθρώπων μας που οι δικοί τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων των ανθρώπων που έχασαν.

Μία από αυτούς είναι και η ίδια η γιατρός που ένιωσε τον πόνο του χαμού του παιδιού της και σε συνέχεια τον ίδιο μήνα Αύγουστο συνέβησαν και τα άλλα περιστατικά σε ένα μικρό παιδί στη Λεμεσό της Κύπρου και πρόσφατα διαχειρίστηκε το περιστατικό της δωρεάς οργάνων στον άτυχο Αυστραλό που οι γονείς του έδωσαν τα όργανά του και σήμερα ένας συνάδελφός μας ζει με την καρδιά τους και πρόσφατα έγινε πατέρας.

Μέσα στα πλαίσια του μηνύματος που πρέπει να στέλνει μία κοινωνία και ειδικά ένας σύλλογος όπως ο ΙΣΡ, παρουσιάζουμε το βιβλίο αυτό και καλούμε το κοινό να παρακολουθήσει την εκδήλωση».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών