Οικογενειακό διπλό αντί φιλικού για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Οικογενειακό διπλό αντί φιλικού για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Οικογενειακό διπλό αντί φιλικού για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας με τον Εθνικό. Τρεις τραυματίες κι έναν απόντα μετράει ο προπονητής των Καλυθενών, Σταμάτης Μοσκιού

Με οικογενειακό διπλό θα αντικαταστήσει ο Σταμάτης Μοσκιού το προγραμματισμένο για σήμερα, ακυρωθέν φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα Κ. με τον Εθνικό.

Επρόκειτο για το τελευταίο φιλικό τεστ των Καλυθενών πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο δεν θα γίνει λόγω της αδυναμίας των Αρχιπολενών να συμπληρώσουν, λόγω των αρκετών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Αρκετά όμως είναι τα προβλήματα και για τον Απόλλωνα. Ο Νίκος Νικολός πονάει στο δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με την Ασπίδα Σαλάκου στις Καλυθιές είναι αμφίβολη, ο Τίμος Σαββούλης αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα, ο Θεόδωρος Κυρίτσης συνεχίζει να απουσιάζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Στέργος Σταυρής, μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις (συγκέντρωσε υγρό στο γόνατο).

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είχαν χθες ρεπό, αύριο θα ξεκουραστούν ξανά, ενώ από τη Δευτέρα θα αρχίσουν να δουλεύουν για το παιχνίδι με την ομάδα της Σαλάκου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή