Έμειναν χωρίς προπόνηση οι αθλητές του «Ροδίων Άθλησις»

Έμειναν χωρίς προπόνηση οι αθλητές του «Ροδίων Άθλησις»

Έμειναν χωρίς προπόνηση οι αθλητές του «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 355 ΦΟΡΕΣ

Δεν μπήκαν στο κλειστό της Καλλιθέας το προηγούμενο διήμερο

Αυτή η κατάσταση με τις άδειες καταλληλότητας των κλειστών γυμναστηρίων, προκαλεί αναταράξεις στην εύρυθμη δική τους λειτουργία, αλλά και στην προετοιμασία ομάδων που παίρνουν μέρος σε εθνικά πρωταθλήματα κι έχουν ξεκινήσει ήδη να γυμνάζονται.

Είναι αλήθεια πως δεν έχουν ορισθεί ακόμα οι υπεύθυνοι των κλειστών από την νέα Δημοτική Αρχή και σαφέστατα οι αποφάσεις και οι συμφωνίες… αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη.

Αποτέλεσμα αυτής της χαώδους κατάστασης με τα κλειστά γυμναστήρια, ήταν να μείνει δυο μέρες χωρίς προπόνηση η ομάδα του «Ροδίων Άθλησις», που θα εκπροσωπήσει τη Ζ΄ Περιφέρεια στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Όπως έχει ήδη γραφεί η Διοίκηση του Ρ.Α. στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της ομάδας, είχε κλείσει για κάποιες μέρες το Κλειστό της Καλλιθέας, προκειμένου να προπονηθούν για μερικές μέρες εκεί.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη πήγε για προπόνηση, αλλά βρήκε το χώρο κατειλημμένο από άλλες ομάδες, που κι αυτές ήθελαν να γυμνασθούν σε καινούργιο κλειστό.

Έτσι τo «Ροδίων Άθλησις» έμεινε δυο μέρες τώρα χωρίς προπόνηση και οι ιθύνοντες της καταβάλουν προσπάθεια, προκειμένου να μπορέσουν να αλλάξουν τις ώρες προπόνησης σε κάποια δικά τους τμήματα στις εγκαταστάσεις τους, για να μπορέσει να προπονηθεί και να γυμνασθεί εν όψει της συμμετοχής της στην μια από τις μεγάλες κατηγορίες του ανδρικού βόλεϊ στη χώρα μας.

Ακόμα και χθες, οι Διοικούντες προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα με τον τρόπο που προαναφέρεται, ενώ πολλοί ήσαν εκείνοι που έλεγαν πώς «κάποιοι πειράχτηκαν» που οι δικές τους εγκαταστάσεις πήραν άδεια καταλληλότητας και λειτουργίας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Όπως σχετικά αναφέρθηκε, το «Ροδίων Άθλησις» θα γυμνασθεί κανονικά στις δικές του εγκαταστάσεις από σήμερα Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή