Βασικός με τη Γιουβέντους ο Ρούσσος, σκόραρε κατά του Παναθηναϊκού ο Πεταυράκης, νέο γκολ ο Κουγιός!

Βασικός με τη Γιουβέντους ο Ρούσσος, σκόραρε κατά του Παναθηναϊκού ο Πεταυράκης, νέο γκολ ο Κουγιός!

Βασικός με τη Γιουβέντους ο Ρούσσος, σκόραρε κατά του Παναθηναϊκού ο Πεταυράκης, νέο γκολ ο Κουγιός!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1440 ΦΟΡΕΣ

Τι έκαναν οι «ξενιτεμένοι» Δωδεκανήσιοι ποδοσφαιριστές την εβδομάδα που πέρασε

Την πρώτη της ήττας στην Σούπερ Λίγκα γνώρισε η Βέροια, αφού ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Ο Γιώργος Καντιμοίρης δεν κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Κώστα Μήτρογλου στο 33’ με το οποίο προηγήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι», όμως είπε δύο φορές όχι στον 73’ στον ίδιο παίκτη και στο 80’ στον Μπενίτες.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό καθώς, δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα χωρίς πάντως να φέρει ευθύνη στο 88’ από τον Μπενίτες και στο 92’ από τον Κασάμι.


Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 HL 4η αγωνιστική από greeksuperleague

Μιχάλης Μανιάς
Σταθερά από τον πάγκο συνεχίζει να έρχεται για να βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Μανιάς. Ο Ροδίτης επιθετικός μπήκε στο 66’ στη θέση του Γιάκο στο ματς με την Κέρκυρα, όμως η ομάδα του γνώρισε την ήττα από τους Φαίακες με 2-0.

Λεονάρντο Κούτρης
Την δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του κατέγραψε φέτος ο Λεονάρντο Κούτρης με την φανέλα του Εργοτέλη. Ο πρώην παίκτης της Νίκης Ρόδου μπήκε αλλαγή στο 66’ στη θέση του Βλαχοδήμου, στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη των Κρητικών με 4-1 στην έδρα της Νίκης Βόλου.

Μαρίνος, Ρούσσος
Εξάλλου δύο ποδοσφαιριστές από τα Δωδεκάνησα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο εξωτερικό. Ο Άλμπερτ Ρούσσος της Γιουβέντους αγωνίστηκε βασικός σε όλο το ματς της ομάδας Νέων της «Μεγάλης Κυρίας» με την Τραπάνι, το οποίο ήρθε ισόπαλο 2-2 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

O Στέργος Μαρίνος ξεκίνησε για άλλο ένα παιχνίδι βασικός με την Σαρλερουά για το πρωτάθλημα Βελγίου, αλλά αντικαταστάθηκε στο 58’. Πάντως η ομάδα του πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Γκολ για Πεταυράκη κόντρα στον ΠΑΟ
Εξάλλου το πρώτο του τέρμα με το νέο του σύλλογο πέτυχε ο Χρήστος Πεταυράκης. Ο πρώην επιθετικός του Φοίβου σκόραρε το 3ο τέρμα του Πλατανιά Χανίων στο 80’ βοηθώντας έτσι την ομάδα του να επικρατήσει με 4-3 του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα συμμετοχή με την ΑΕΛ Καλλονής είχε και ο Αλέξανδρος Παγκράτης που μπήκε αλλαγή στο 77’ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο η ομάδα της Μυτιλήνης ηττήθηκε με 1-0.

Κι ο Κουγιός το… βιολί του
Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα Κ-17 της Σούπερ Λίγκα, ο Σταύρος Κουγιός… ξαναχτύπησε! Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ακουσιλάου αγωνίστηκε και πάλι βασικός με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και μάλιστα σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων» στο 30’ στη νίκη τους με 3-1 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Εξάλλου συμμετοχή κατέγραψε και πάλι ο Νίκος Κιόττου με την Καλλονή, αφού βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 80’, σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ ηττήθηκε με 0-3 από τον Ατρόμητο.

Σκόρερ όμως χρίστηκε και ο Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού, ο οποίος μετακόμισε εκεί πριν από λίγες ημέρες από τον Διαγόρα. Η ομάδα του Αγρινίου ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Βέροια, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο ο Πέτρος Δημητριάδης.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!