Η «αδελφική» μονομαχία, ο «φύλακας άγγελος» Καντιμοίρης και ο Κουγιός που σκοράρει… ακατάπαυστα!

Η «αδελφική» μονομαχία, ο «φύλακας άγγελος» Καντιμοίρης και ο Κουγιός που σκοράρει… ακατάπαυστα!

Η «αδελφική» μονομαχία, ο «φύλακας άγγελος» Καντιμοίρης και ο Κουγιός που σκοράρει… ακατάπαυστα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1631 ΦΟΡΕΣ

Οι επιδόσεις των Δωδεκανήσιων ποδοσφαιριστών εκτός… συνόρων, την εβδομάδα που πέρασε

Αξιωσημείωτες εμφανίσεις είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε αρκετοί από τους Ροδίτες και Δωδεκανήσιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μακριά από την περιοχήμας.

Καντιμοίρης
Η ευχάριστει έκπληξη της Σούπερ Λίγκα εξακολουθεί να είναι η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας φυγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μπροστά από Ολυμπιακό και Παναθηκαϊκό και σίγουρα ένα μέρος της επιτυχίας ανήκει στον Γιώργο Καντιμοίρη.

Ο Ροδίτης τερματοφύλακας, συνεχίζει από πέρσι τις καλές εμφανίσεις, εξακολουθεί να είναι σταθερός και να εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα η Βέροια να μετράρει τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια! Στο τελευταίο επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου τέθηκαν αντιμέτωπει δύο Ροδίτες, καθώς μπήκε αλλαγή για τους Ηπειρώτες στο 59’ στη θέση του Ακόστα, ο Μιχάλης Μανιάς, ενώ στην δεκαοχτάδα βρισκόταν και ο Μιχάλης Αυγενικού.

Η αδελφική «κόντρα» Κούτρη-Παπουτσογιαννόπουλου
Ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο υπήρξε κόντρα Ροδιτών και μάλιστα αδελφικών φίλων, ήταν ο αγώνας του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό, που έληξε ισόπαλος με 1-1. Αντίπαλοι τέθηκαν ο Λεονάρντο Κούτρης με τον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο, που στο τέλος του αγώνα αντάλλαξαν και φανέλες (φώτο). Ο πρώτος μπήκε αλλαγή στη θέση του Λυκογιάννη στο 82’, ενώ ο δεύτερος αντικατέστησε τον Κόρμπο στο 59’.

Αυτογκόλ ο Μαρίνος
Εξάλλου πικρή ήταν η γεύση για τον Στέργο Μαρίνο από την Κω, αυτή την εβδομάδα. Ο άλλοτε μπακ του Παναθηναϊκού ήταν για μια ακόμη φορά βασικός με την Σαρλερουά στην πρώτη εθνική κατηγορία του Βελγίου, όμως σημείωσε αυτογκόλ, με αποτέλεσμα η ομάδα του να έρθει ισόπαλη 1-1 με την Γκενκ.

Η «αδελφική» μονομαχία, ο «φύλακας άγγελος» Καντιμοίρης και ο Κουγιός που σκοράρει… ακατάπαυστα!

Πρωταγωνιστής και πάλι με την Γουβέντους ο Ρούσου
Φανέλα βασικού έχει πάρει στο… σπίτι του ο Άλμπερτ Ρούσος που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την ομάδα Νέων της Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε με 3-0 της Βίρτους Εντέλλα για το αντίστοιχο πρωτάθλημα, με τον πρώην άσσο του Διαγόρα να είναι αυτός που «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι, αφού κέρδισε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του.

Γιώργου, Μιχάι
Μπορεί ο Γιάννης Γιώργου μετά το ντεμπούτο του με την Καλλονή στην Σούπερ Λίγκα την πρώτη αγωνιστική να μην ξαναπήρε την ευκαιρία του, όμως αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκε με την ομάδα Κ-20 της Μυτιλήνης και είχε μια αρκετά καλή παρουσία, βοηθώντας την να πάρει ισοπαλία 3-3 από τον Πανθρακικό, σε ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Βασικός ήταν και ο Εννέα Μιχάι στη νίκη του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα Κ-20 της Σούπερ Λίγκα απέναντι στη Νίκη Βόλου.

«Ασταμάτητος» ο Κουγιός
Ένας σπουδαίος σκόρερ φαίνεται πως γεννιέται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Σταύρο Κουγιό από τον Ακουσίλαο. Ο νεαρός επιθετικός με το… καλημέρα απέδειξε γιατί ήθελαν τόσο πολύ οι άνθρωποι του Πρωταθλητή Ελλάδας να τον πάρουν στο «λιμάνι».

Ο Κουγιός βρήκε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δίχτυα στο πρωτάθλημα Κ-17 της Σούπερ Λίγκα, αφού σκόραρε το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού στο 84’, στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-1 απέναντι στην Καλλονή, με την οποία αγωνίστηκε βασικός για 85’ λεπτά, ένα ακόμη ροδιτόπουλο, ο Νίκος Κιόττου. Για τον Ολυμπιακό πέρασε επίσης αλλαγή στο 85’ και ο Μανώλης Κεφαλιανός.

Γκολ στο κύπελλο ο Κούτρης
Στα μέσα της περασμένης εβδομάδες διεξήχθη και η πρώτη αγωνιστική της Α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Η «αδελφική» μονομαχία, ο «φύλακας άγγελος» Καντιμοίρης και ο Κουγιός που σκοράρει… ακατάπαυστα!

Ο Λεονάρντο Κούτης βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά φέτος με τον Εργοτέλη, αφού σημείωσε το 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο 36’, ξεκινώντας μάλιστα και βασικός, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με 2-2.

Στην ενδεκάδα του Παναιτωλικού επέστρεψε και ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, όμως η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 από τα Χανιά.

Βασικός αγωνίστηκε και ο Μιχάλης Μανιάς στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ την πρώτη του φετινή εμφάνιση κατέγραψε με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και ο Μιχάλης Αυγενικού, που πέρασε στο παιχνίδι στο 75’ στη θέση του Τσάβες.

Η «αδελφική» μονομαχία, ο «φύλακας άγγελος» Καντιμοίρης και ο Κουγιός που σκοράρει… ακατάπαυστα!

Παράλληλα τις πρώτες τους επίσημες εμφανίσεις (αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η Football League) κατέγραψαν με την ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας ο Σταύρος Πεταυράκης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Αμφότεροι ξεκίνησαν στην ενδεκάδα του Του Τραϊαννού Δέλλα, με τον Πλατέλλα να αποχωρεί στο 85’, αλλά τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν στο 0-0 με τον Πανθρακικό.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή