Αλλαγές στην ΚΕΔ/ΕΠΟ

Αλλαγές στην ΚΕΔ/ΕΠΟ

Αλλαγές στην ΚΕΔ/ΕΠΟ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 497 ΦΟΡΕΣ

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι από χθες ο νέος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Σε εξελίξεις σε περιφερειακό επίπεδο οδηγεί η αναβάθμιση του Χριστόφορου Ζωγράφου

Σε αλλαγές στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε η διοίκηση της ΕΠΟ.

Όπως αποφασίστηκε, πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αναπληρωτής πρόεδρος ο Χριστόφορος Ζωγράφος και μέλη, εκτός του Σκωτσέζου Χιου Ντάλλας, οι Γιώργος Αμυγδαλής και Δημήτρης Μπέγκος.

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος ήταν μέχρι πρότινος ο υπεύθυνος διαιτησίας για την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου και η αναβάθμισή του αλλάζει τα δεδομένα, με την ΕΠΣΔ να περιμένει τον ορισμό του αντικαταστάτη του, τη στιγμή που ακούγεται έντονα το όνομα του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.

Άλλες αποφάσεις
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής της συνεδρίασης, η διοίκηση της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή ως ελάχιστος φόρος τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά Κωνσταντίνου Κατσούλη, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ευθύνης της ΕΠΟ, όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια..

2. Ενέκρινε τις προτάσεις του προέδρου Γιώργου Σαρρή όπως τη θέση του ταμία της Ομοσπονδίας αναλάβει ο Γιώργος Καραμελίδης, του αναπληρωτή ταμία ο Κωνσταντίνος Γκίτσιος και του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο της Super League ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή