Πέτρος Ζουρούδης: «Έχουμε απαιτήσεις...»

Πέτρος Ζουρούδης: «Έχουμε απαιτήσεις...»

Πέτρος Ζουρούδης: «Έχουμε απαιτήσεις...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 485 ΦΟΡΕΣ

Δεν έμεινε ικανοποιημένος παρά το υπέρ των «κυανέρυθρων» 3-1 επί του Κολοσσού Κάστρου ο τεχνικός του Διαγόρα

Δεν φόρτσαρε πολύ ο Διαγόρας για να φτάσει στη νίκη επί του Κολοσσού και η εικόνα της ομάδας δεν ικανοποίησε όπως φαίνεται τον τεχνικό, Πέτρο Ζουρούδη ο οποίος έχει πολλές απαιτήσεις από τους παίκτες του και την ομάδα γενικότερα.

Ο προπονητής-παίκτης των «κυανέρυθρων» θεωρεί «καλό μάθημα» την εικόνα της ομάδας του τονίζοντας πως θα το διαχειριστούν όλοι ανάλογα προσβλέποντας σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον.

Ο Πέτρος Ζουρούδης μετά την νίκη με σκορ 3-1 του Διαγόρα επί του Κολοσσού έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι από μέρους μας, αλλά παρ’ όλα αυτά κάναμε την εξέλιξη του να φαίνεται εύκολη και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο. Υπήρχε στο γήπεδο ένας αδικαιολόγητος εκνευρισμός, που λογικά οφείλεται στο ότι δεν μας έβγαιναν οι ευκαιρίες.

Είχαμε «διαβάσει» πολύ καλά τον αντίπαλο, διότι γνωρίζαμε πως μια ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή έχει ένα επιπλέον κίνητρο, ωστόσο ήμασταν υποψιασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε.

Το μόνο θετικό είναι πως αν δεν έχεις σωστή νοοτροπία σε κάθε ματς αυτής της κατηγορίας, μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε και πρώτος και καλύτερος εγώ, είναι πως δεν μας αρμόζει αυτή η εικόνα. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με βάση τις απαιτήσεις που έχουμε και την ποιότητα που διαθέτουμε.

Όπως κάθε Διαγορίτης έχει υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα, έτσι κι εμείς είμαστε απαιτητικοί από τον εαυτό μας. Ήταν ένα καλό μάθημα και πλέον γνωρίζουμε πως θα το διαχειριστούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Οι έφηβοι ευχαριστούν
Στο μεταξύ λίγο πριν την πρεμιέρα του εφηβικού πρωταθλήματος οι «κυανέρυθροι» γευμάτισαν όλοι μαζί κι αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση του Διαγόρα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας «Γόνδολα» κ. Ιωάννη Πιστόλα, για το δείπνο που προσέφερε στην ποδοσφαιρική ομάδα των Νέων του Συλλόγου μας, πριν από το παιχνίδι πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΑΕΡΑ Αφάντου. Του εύχεται πάντα καλές δουλειές!»

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!