Να πάει και να μην ξανάρθει...

Να πάει και να  μην ξανάρθει...

Να πάει και να μην ξανάρθει...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 541 ΦΟΡΕΣ

Ουδείς στα Μαριτσά θέλει να ξαναζήσει Σάββατο όπως το προχθεσινό στην Κάλυμνο. Η ομάδα ταξίδεψε με όλους κι όλους έντεκα παίκτες, ανάμεσά τους και ο προπονητής Γιώργος Σάββενας που έπαιξε… 95’ λεπτά

Να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα θέλουν στα Μαριτσά το άτυχο παιχνίδι με τον Καλυμνιακό στην Κάλυμνο, ελπίζοντας ταυτόχρονα πως στο επόμενο ταξίδι που θα πρέπει να κάνει σε νησί, ο Ηρακλής θα μοιάζει με κανονική ομάδα και δεν θα θυμίζει αποστολή που μπαίνει στο καράβι κυρίως γιατί πρέπει, προκειμένου να μην μηδενιστεί.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σάββενα πήγε στην Κάλυμνο αποδεκατισμένο, αφού ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές έμειναν στη βάση τους επικαλούμενοι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Χωρίς παίκτες όπως ο Κώτσος, ο Καρίκης, ο Χατζηκωνσταντής, ο Βασιλώττος και ο Παπακωνσταντής ο Ηρακλής ήταν εξαιρετικά δύσκολο να σταθεί όρθιος απέναντι στον παθιασμένο Καλυμνιακό και αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι κατάφερε να επιστρέψει από το 4-1 του ημιχρόνου, να μειώσει σε 4-3 και να απειλήσει με ανατροπή χωρίς αλλαγές και με τον ίδιο το Γιώργο Σάββενα να αγωνίζεται για 95’ λεπτά χωρίς ανάσα μετά από…τρισήμιση χρόνια, συνιστά ένα μικρό άθλο.

Το παρήγορο για τον προπονητή είναι πως στη χθεσινή προπόνηση εμφανίστηκαν υγιείς όλοι οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι άρχισαν να προετοιμάζονται για το-έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα-εξαιρετικά σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Κάστρου.

Μεσολαβεί το αυριανό ματς κυπέλλου με τη Θύελλα Π. στο γήπεδο της Λίνδου, οπότε η σημερινή είναι για τους Μαριτσενούς μέρα ξεκούρασης.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή