Νέα αρχή, πρόβλημα με Καστρουνή

Νέα αρχή, πρόβλημα με Καστρουνή

Νέα αρχή, πρόβλημα με Καστρουνή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 340 ΦΟΡΕΣ

Με τα «μούτρα» στη δουλειά πέφτει από σήμερα ο νέος προπονητής του Κολοσσού Κάστρου, Κώστας Καμπούρης. Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο έμπειρος επιθετικός

Οι ανάσες μετά το Κυριακάτικο ματς με το Διαγόρα ήταν επιβεβλημένες, όμως από σήμερα…τα κεφάλια μέσα. Για τους ποδοσφαιριστές του Κολοσσού Κάστρου ξεκινάει ένα διάστημα εντατικής δουλειάς, ώστε να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τη φιλοσοφία του νέου τους προπονητή Κώστα Καμπούρη και να αρχίσουν να κατακτούν αποτελέσματα.

Ουσιαστικά συμπεράσματα από την πρώτη του επαφή με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας ο Κώστας Καμπούρης δεν μπόρεσε να βγάλει, καθώς δεν έχει καν προλάβει να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν τον διευκόλυνε ούτε η δυναμικότητα του αντιπάλου.

Είδε πάντως, τους παίκτες του να προσπαθούν μέχρι το τέλος του ματς, να είναι μαχητικοί και να έχουν ποιοτικές στιγμές, γεγονός που τον κάνει να αισιοδοξεί για το μέλλον.

Ο Κολοσσός Κάστρου θα προσπαθήσει να κάνει τη νέα αρχή στο προσεχές παιχνίδι των Μαριτσών με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Στη διάθεση του Κώστα Καμπούρη δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Καστρουνής, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή