Ικανοποίηση για τα τρία δεκάλεπτα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ικανοποίηση για  τα τρία δεκάλεπτα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ικανοποίηση για τα τρία δεκάλεπτα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Κολοσσού H Hotels επέτρεψαν στους πρωταθλητές να τον «τιμωρήσουν»

Ήρεμος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Μιχάλης Κουταλιανός ο οποίος δήλωσε: «Μετά τον Πανιώνιο, που ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, παίξαμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία.

Εμείς, λόγω της έλλειψης φιλικών και αγώνων με δυνατούς αντιπάλους, έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό είναι λογικό. Όταν παίζεις με μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, θα σε τιμωρήσει. Μας οδήγησε στο λάθος και πέτυχε πολύ εύκολα καλάθια.

Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, στα οποία μπορέσαμε ως ένα βαθμό, φυσικά, να φανούμε ανταγωνιστικοί.
Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο, εκτός αν βρεθεί μία ομάδα και μας διαλύσει. Θα κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία όπως και από το επόμενο παιχνίδι, που είναι πιο δύσκολο, με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, και ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Πανελευσινιακό».

Θετική παρουσία είχε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, όσο αγωνίστηκε. Ο νεαρός αθλητής τόνισε πως «από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε.

Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη περίοδο έβαλε όλα τα σουτ και δεν αντιδράσαμε σωστά.

Τώρα, έχουμε μπροστά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάμε να προετοιμαστούμε για εκείνο κόντρα στην Ελευσίνα στην έδρα μας, προκειμένου να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να πετύχουμε το στόχο μας.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε και να ευχηθώ να είναι κοντά μας και στη συνέχεια».

Για δύο διαφορετικά πρόσωπα του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο προπονητής των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Είχαμε στιγμές που παίξαμε καλή άμυνα, βγήκαμε στον αιφνιδιασμό και πετύχαμε εύκολα καλάθια.

Ικανοποίηση για  τα τρία δεκάλεπτα

Αλλά, όπως και στα προηγούμενα ματς, υπήρξαν στιγμές που δεν παίζαμε καλή άμυνα, δεν παίρναμε τα ριμπάουντ και δεν γυρνούσαμε γρήγορα πίσω στην άμυνα. Όταν χαλαρώσαμε, ο Κολοσσός, που είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες, πήρε την ευκαιρία και μείωσε στο σκορ».

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σχολίασε: «Δυστυχώς είχαμε λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι στη Ρόδο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν στην έδρα τους τον Παναθηναϊκό. Αλλά, εμείς αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για τη νίκη των «πρασίνων» τονίζοντας: «Ξέραμε εξ αρχής πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πρόκειται για μία επαρχιακή ομάδα που βρίσκεται σε καλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και γεμίζει το γήπεδό της. Παρότι πρόκειται για μία δύσκολη έδρα, πήραμε μία εύκολη νίκη. Η εικόνα μας είναι διαφορετική. Υπάρχει ένα νέο πρότζεκτ, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Είναι κάτι καινούργιο όλο αυτό τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή