Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει ο Νίκος Φλεβάρης

Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει ο Νίκος Φλεβάρης

Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει ο Νίκος Φλεβάρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 479 ΦΟΡΕΣ

Ως αθλητής του ΑΟ Καλλιπάτειρα θα συμμετάσχει στις 9 Νοεμβρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου της Αθήνας και δηλώνει στην «ΑΡ» πως θέλει χρόνο κάτω από τις 3 ώρες. Πέρσι λόγω τραυματισμού είχε εγκαταλείψει στο 23ο χλμ. της διαδρομής

Με πείσμα και περισσότερη θέληση, ο Νίκος Φλεβάρης προετοιμάζεται και στοχεύει σ’ έναν καλό χρόνο στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου.

Ως αθλητής του ΑΟ Καλλιπάτειρα, έχει τις κατάλληλες επιδόσεις τόσο στον ημιμαραθώνιο όσο και στη μαραθώνια απόσταση για να συμμετάσχει στον αγώνα της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στην ίδια διαδρομή.

Προπονείται με το Λευτέρη Μπότσαρη και φέτος θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από πέρσι, όταν κι εγκατέλειψε στο 23ο χλμ. εξαιτίας μιας θλάσης που υπέστη. Ο Ροδίτης δρομέας μίλησε στην «ΑΡ» για το στόχο του φέτος και το πώς αντιμετωπίζει την πρόκληση του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας:

«Στον περσινό αγώνα από το 17ο χλμ. και μετά ταλαιπωρήθηκα από μια θλάση που μ’ ανάγκασε τελικά στο 23ο να εγκαταλείψω για να μη διακινδυνέψω μια μεγαλύτερη ζημιά. Φέτος είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση κρίνοντας από το χρόνο μου και στον ημιμαραθώνιο, και θεωρώ πως μπορώ να έχω την επίδοση κάτω από τις 3 ώρες για πρώτη φορά.»

Καλύτερος χρόνος του Νίκου Φλεβάρη είναι 3 ώρες και 8 λεπτά από το 2011, αλλά φέτος είχε και επίδοση 1. ώρα 28 λεπτά στον ημιμαραθώνιο, ως καλή αρχή για βελτιωμένη παρουσία στην αυθεντική διαδρομή.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή