Αιχμηρή τοποθέτηση της Ρόδου κατά του Διαγόρα!

Αιχμηρή  τοποθέτηση της Ρόδου κατά του Διαγόρα!

Αιχμηρή τοποθέτηση της Ρόδου κατά του Διαγόρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 545 ΦΟΡΕΣ

Η διοίκηση των "ελαφιών" δεν προσπέρασε το αίτημα του "γηραιού" για παραχώρηση του βοηθητικού του Δημοτικού Σταδίου και εξέδωσε ανακοίνωση

Ανακοίνωση με αφορμή το αίτημα που κατέθεσε ο Διαγόρας στο ΔΟΠΑΡ προκειμένου να του παραχωρηθεί η χρήση του βοηθητικού του Δημοτικού Σταδίου, εξέδωσε η Ρόδος.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής εκπομπής του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Cosmos, όπου ο γενικός αρχηγός του Διαγόρα, Γιάννης Μαρκακιού, τόνισε πως σύλλογος σκοπεύει να κάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες (στο πρότυπο των όσων κάνουν οι Ιππότες στους Αγίους Αποστόλους), ώστε το βοηθητικό να χρησιμοποιείται όχι μόνο από τους «κυανέρυθρους», αλλά και από τα παιδιά των σχολείων, όπως και από τη Ρόδο.

Στην εκπομπή ήταν παρών και ο προϊστάμενος αθλητισμού του ΔΟΠΑΡ, Θεόδωρος Θεοδώρου, ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση ενδιαφέρουσα και εξέφρασε την πρόθεση να τη φέρει προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση της διοίκησης του οργανισμού.

Η αντίδραση της Ρόδου ήρθε χθες μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με αφορμή την τοποθέτηση που έκανε ο γενικός αρχηγός του Διαγόρα σε αθλητική εκπομπή της τηλεόρασης Cosmos, σχετικά με το βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, έχουμε να πούμε τα εξής:

Σίγουρα τέτοιες αποφάσεις δεν λαμβάνονται σε επίπεδο γενικού αρχηγού μιας ομάδας και ενός προϊσταμένου ενός τμήματος του Δήμου. Αυτές είναι αποφάσεις που πρέπει να παίρνονται από τα ανώτερα επίπεδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο γνώμονας που θα παρθεί η απόφαση θα πρέπει να μην είναι η εξυπηρέτηση μιας ή δυο ομάδων αλλά να γίνει κάτι σοβαρό που θα εξυπηρετήσει όλη την πόλη και τις αθλητικές της ανάγκες της. Η φιλοσοφία του ΑΣ Ρόδος είναι να βλέπει τα πράγματα συλλογικά και όχι ατομικά.

Επίσης, ο Διαγόρας θα πρέπει να αποφασίσει τι ισχύει με το συγκεκριμένο γήπεδο. Και αυτό, επειδή σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του συλλόγου μας με τον ομόλογο του στον Διαγόρα, παρουσία και του προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Σάββα Διακοσταματίου αλλά και των προϊσταμένων του γηπέδου, ειπώθηκε από τον κ. Στεφανίδη ότι το γήπεδο τους ανήκει και έχει αγοραστεί με ορισμένες χιλιάδες χρυσές λίρες πριν από πολλά χρόνια.

Όπως είπε μάλιστα ο κ. Στεφανίδης, αυτό θα αποδειχθεί και δικαστικά. Δεν μπορεί λοιπόν από τη μια να καταθέτουν πρόταση από τον γενικό αρχηγό της ομάδας αξιοποίησης του χώρου και από την άλλη επίσημα από το στόμα του προέδρου να ισχυρίζονται ότι τους ανήκει. Παρόλα αυτά, εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει, η απόφαση που θα παρθεί να εξυπηρετεί ΟΛΟΥΣ. Ο ΑΣ Ρόδος δεν θέλει να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά μόνο ουσίας.»

Μέρα ξεκούρασης
Εν τω μεταξύ, στιγμές ξεκούρασης απόλαυσαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, οι οποίοι ανταμείφθηκαν με ρεπό από τον προπονητή τους, Δημήτρη Σκούνα, για την μέχρι στιγμής εξαιρετική τους δουλειά. Τα «ελάφια» θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους σήμερα, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας ματς με τον Κλεάνθη με διπλή προπόνηση.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή