Αθώος για τις διαφορές με τον συνέταιρό του

Αθώος για τις διαφορές  με τον συνέταιρό του

Αθώος για τις διαφορές με τον συνέταιρό του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 904 ΦΟΡΕΣ

Ένας 35χρονος που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου (μεταβατικό τμήμα Καρπάθου) 35χρονος που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση και επικίνδυνη σωματική βλάβη από τον πρώην συνέταιρό του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που κατέθεσε ο 40χρονος κατά του κατηγορούμενου τον Απρίλιο του 2012 και μετά την «διάλυση» ουσιαστικά του συνεταιρισμού τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο άνδρες είχαν συνεταιριστεί και λειτουργούσαν από κοινού μία μάντρα με παλιά σίδερα, συνεργασία που διήρκησε λιγότερο από δύο μήνες.

Στην πορεία της κοινής επαγγελματικής τους πορείας ο 35χρονος, όπως ο ίδιος ανέφερε και στο δικαστήριο διαπίστωσε μία προβληματική συμπεριφορά του συνεταίρου του η οποία κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου που σημειώθηκε μεταξύ του 40χρονου και συγγενικού προσώπου του 35χρονου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τελευταίος να ζητήσει να διακοπεί η συνεργασία. Σε ότι αφορά τα παλιοσίδερα μέρος αυτών πουλήθηκαν σε αθίγγανο και σύμφωνα με τον 35χρονο μοιράστηκαν στα δύο τα χρήματα που τους δόθηκαν, ενώ ο 40χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε πήρε το μερίδιό του με αποτέλεσμα να τον κατηγορήσει για υπεξαίρεση.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα και με το κατηγορητήριο ο 35χρονος χτύπησε στο χέρι τον 40χρονο με μπουνιά προκαλώντας του βλάβη (τενοντίτιδα). Μετά από όλα αυτά ο 40χρονος κατέθεσε μήνυση για υπεξαίρεση και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του 35χρονου πρώην συνεταίρου του η οποία και εκδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο στην Κάρπαθο.

Κατά την ακροαματική διαδικασία ο συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου κ. Κώστας Διακονής επεσήμανε στο δικαστήριο μεταξύ άλλων πως από μία μπουνιά δεν μπορεί να προκληθεί αυτού του είδους η βλάβη που ισχυρίζεται ο 40χρονος ενώ παράλληλα από όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην δίκη δεν προκύπτει η ενοχή του κατηγορουμένου αλλά ούτε και η διάλυση καντίνας και ρευστοποίησή της αφού υπάρχει ακόμη και μάλιστα προσκομίστηκαν και σχετικές φωτογραφίες. Το δικαστήριο αξιολογώντας όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του αποφάσισε την αθώωση του 35χρονου.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο