Άπαντες ετοιμοπόλεμοι στον Κλεάνθη

Άπαντες ετοιμοπόλεμοι στον Κλεάνθη

Άπαντες ετοιμοπόλεμοι στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 326 ΦΟΡΕΣ

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του σημερινού ματς με τη Ρόδο θα αποφασίσει ο Γιώργος Σταυριανός για τη σύνθεση της 18άδας. Η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος είναι το μεγάλο ερωτηματικό

Με συγκρατημένη αισιοδοξία περιμένουν στον Κλεάνθη το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Ρόδο.

Οι Παραδεισιώτες φρόντισαν να «καθαρίσουν» το μυαλό τους από το επεισοδιακό παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με τον Αντίμαχο στην Κω, να ανασυνταχθούν και να αφοσιωθούν στο ματς με τα «ελάφια», που θεωρείται από τα πλέον δύσκολα της φετινής χρονιάς.

Ο προπονητής Γιώργος Σταυριανός, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, θα αποφασίσει για τη σύνθεση της 18άδας λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, αφού στα αποδυτήρια κάλεσε και τους είκοσι έναν ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του.

Οι άνθρωποι του Κλεάνθη ελπίζουν στη μαζική προσέλευση του κόσμου στο σημερινό ματς, ενώ αν τους ανησυχεί κάτι, είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου τους.

Η κακοκαιρία τον έχει επιβαρύνει αρκετά και στην περίπτωση που συνεχίσει να βρέχει και κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα έχουν να διαχειριστούν μία διόλου ευχάριστη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!