Επιβλητικός ο Κλεόβουλος απέναντι στον ΑΕΡΑ

Επιβλητικός ο Κλεόβουλος απέναντι στον ΑΕΡΑ

Επιβλητικός ο Κλεόβουλος απέναντι στον ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 468 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε στην έδρα του με 3-1 κι ανέβηκε κι άλλο βαθμολογικά

Νίκη που τον ανέβασε στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα σημείωσε χθες στην έδρα του ο Κλεόβουλος. ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και νίκησε δίκαια με 3-1 τον ΑΕΡΑ.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι στο πρώτο ημίχρονο τα πολλά κενά στην άμυνα των αντιπάλων τους, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όπου μέσα απ’ αυτές πέτυχε και δύο γκολ.

Στην επανάληψη έδωσαν χώρο στον ΑΕΡΑ που πέρασε στην αντεπίθεση, πίεσε, αλλά οι Λινδιακοί κατάφεραν και σημείωσαν και τρίτο τέρμα, κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους.

Ωστόσο οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα μείωσαν γρήγορα σε 3-1, ενώ είχαν ευκαιρίες για να μειώσουν περισσότερο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Φάσεις Γκολ:
15’ Σουτ του Παπαοικονόμου απέκρουσε ασθενώς ο Τύρελης, και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί προς της γραμμής του τέρματος.

20’ Ο Χαρίτος από αριστερά έβγαλε σέντρα και ο Πατσιαούρας στην κίνηση έπιασε το σουτ, αλλά ο Τύρελης κατάφερε και απέκρουσε.

29’ Κάθετη πάσα του Παπαοικονόμου για τον Χαρίτο, που από θέση τετ α τετ με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

45’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαοικονόμου, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Τύρελης.

46’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Παπαοικονόμου, ο Χατζηνικόλας έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Τύρελη σε νέα απέκρουση σε κόρνερ.

Κι αυτήν την εκτέλεση την ανέλαβε ο αριστεροπόδαρος μέσος του Κλεόβουλου, με τον Τύρελη να πραγματοποιεί άστοχη έξοδο και τον Κακλαμάνο σε κενή εστία με κεφαλιά να γράφει το 2-0.

52’ Ατομική ενέργεια και σουτ από τον Τσαγγάρη, απέκρουσε με τα πόδια ο Βαρέλης.

62’ Σέντρα του Παπαοικονόμου από αριστερά, ο Πατσιαούρας μέσα από την περιοχή έπιασε σουτ, αλλά ο Τύρελης απέκρουσε ασταθώς. Η μπάλα έφτασε στο Γαϊτάνο, που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

68’ Κάθετη πάσα του Τσαγγάρη για τον Νικολή, που από θέση τετ α τετ με συρτό πλασέ μείωσε σε 3-1.

77’ Γύρισμα του Νικολή από δεξιά, ο Καντάρης έπιασε σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ.

80’ Σέντρα του Γιαννακάκη από δεξιά, ο Κοντάρης έπιασε κεφαλιά αλλά ο Βαρέλης απέκρουσε σε κόρνερ.

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους ήταν οι Κακλαμάνος, Τσελεπίδης, Παπαοικονόμου και Χαρίτος, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Γιαννακάκης, Ανδρεόπουλος και Τσαγγάρης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης, έχοντας βοηθούς τους Μαυρουδή, Μοσχάτο.

Οι συνθέσεις:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Βαρέλης, Γιατσιάτσιος, Λάμπης, Τσελεπίδης, Συμεωνίδης (73’ Φραγκιαδάκης), Κακλαμάνος, Παπαοικονόμου (91’ Αγγελιδάκης), Χατζηνικόλας, Χαρίτος, Γαίτάνος (76’ Αναστασιάδης), Πατσιαούρας
ΑΕΡΑ: Τύρελης, Καραγιάννης (61’ Θεοδοσίου), Κενενούνης, Ανδρεόπουλος, Γιαννακάκης, Τσομάνι, Πλύγκος (46΄Κοντάρης), Κανάτας, Νικολής, Τσαγγάρης, Αμπαζάι (70’ Τσιντάρης)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή