Νίκη μες στην οργή...

Νίκη μες στην οργή...

Νίκη μες στην οργή...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 469 ΦΟΡΕΣ

Ο Καλυμνιακός κέρδισε 2-0 εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλυθιών χθες, που έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Κάτι παραπάνω από πολύτιμη, όπως αναμενόταν άλλωστε, αποδεικνύεται η έδρα για τον Καλυμνιακό στο πρωτάθλημα αυτό. Η νίκη με τον Ηρακλή Μαριτσών την περασμένη αγωνιστική είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι χθες να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο ικανό για τους βαθμούς, το μοναδικό, δηλαδή, ζητούμενο, και με τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Τα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαν και τόση σημασία, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν ανορθόδοξα να σκοράρουν. Παράπονα ωστόσο, προέκυψαν για τον Απόλλωνα στο 15’ όταν ο Γεωργίου σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Ο διαιτητής Ωραιόπουλος στη φάση αυτή έδειξε σέντρα αλλά ο α’ βοηθός Μαντάς σήκωσε σημαία για οφσάιντ, θεωρώντας πως η μπάλα χτύπησε σε άλλον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι Καλυθενοί πάντως, υποστηρίζουν πως, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, όλοι οι παίκτες καλύπτονταν κι έτσι η απόφαση ήταν λάθος.

Αν και ο Καλυμνιακός έμεινε με δέκα παίκτες στο 75’ όταν αποβλήθηκε ο Χατζηδάκης με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στο διαιτητή, ο Κλειδαράς σε ανατροπή του στην περιοχή κέρδισε πέναλτι στο 78’ που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-0.

Στο 80’ και μετά από πάσα του Καννή, ο Τρικοίλης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και χάρισε τους πολύτιμους βαθμούς στον Καλυμνιακό.

Να σημειωθεί πως στο 90’ αποβλήθηκε από τον αγώνα για τον Απόλλωνα και ο Δανάς, που διαμαρτυρήθηκε εντόνως στον βοηθό.

Αυτό που, όπως φάνηκε, μέτρησε περισσότερο ήταν οι αποφασιστικότητα των γηπεδούχων, κυρίως στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να χαρούν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Από τον Καλυμνιακό διακρίθηκαν οι Κάννης, Κατσαρής και Κλάψης ενώ από τον Απόλλωνα οι Δανάς, Σταυρής και Τσαγκάρης.

Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Ωραιόπουλου και του α’ βοηθού Μαντά από τον Απόλλωνα Καλυθιών για το ακυρωθέν γκολ, καλύτερος ήταν ο β’ βοηθός Βουλγαράκης.

ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ζερβός, Καμπούρης, Κανέλλης, Κλάψης, Φράγκος, Ηλιάδης, Τρικοίλης, Κάννης, Κλειδαράς (85’ Τρικοίλης Σ.), Κατσαρής (82’ Χουρδάς), Χατζηδάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χρυσανθής, Μοσχιδιού, Δανάς, Παπαδόπουλος, Σταυρής, Σαββούλης, Κουφάλης, Γεωργίου, Φερχάτι (88’ Ηλίας), Παπανθύμου, Τσαγκάρης

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!