Μοναδικό ερωτηματικό ο Χατζηφούντας

Μοναδικό ερωτηματικό  ο Χατζηφούντας

Μοναδικό ερωτηματικό ο Χατζηφούντας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 305 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος επιθετικός είναι κρεβατωμένος και δύσκολα θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς του Ιάλυσου με τον Εθνικό. Όλοι οι υπόλοιποι «ερυθροκίτρινοι» είναι καλά και ετοιμοπόλεμοι

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μανώλη Χατζηφούντα στο αυριανό παιχνίδι του Ιάλυσου με τον Εθνικό στο Οικονομίδειο. Ο έμπειρος επιθετικός είναι εδώ και τρεις μέρες κρεβατωμένος και η λογική λέει πως ο Ανδρέας Σταύρου δεν θα τον χρησιμοποιήσει, ώστε να του δώσει το χρόνο να αναρρώσει πλήρως.

Στον αντίποδα, ο έμπειρος τεχνικός είδε με χαρά την επιστροφή του Φανούρη Γκινή, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ευαγόρα και έδειξε πως έχει συνέλθει από την αρκετά επίπονη μικροεπέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες, ενώ μια χαρά είναι και ο Παναγιώτης Σπάρταλης.

Επιπλέον, το ματς κυπέλλου έδωσε τη δυνατότητα στο Δημήτρη Σταυλά να εκτίσει τη μία αγωνιστική ποινής που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αντίμαχο στην Κω, συνεπώς κόντρα στον Εθνικό θα παίξει κανονικά.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή