Κάλεσμα στον κόσμο και βράβευση...

Κάλεσμα στον κόσμο και βράβευση...

Κάλεσμα στον κόσμο και βράβευση...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΑΕ Λέρου στην κοινωνική δικτύωση

Ως γιορτή αντιμετωπίζει η Α.Ε. Λέρου το σημερινό ματς με τον Διαγόρα. Αυτός είναι ο λόγος που απευθύνει κάλεσμα στην κοινωνική δικτύωση προς τον φίλαθλο κόσμο, τους επιχειρηματίες κι εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο να δώσουν το παρόν στο σημερινό παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Λακκίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Λέρου στο fb αναφέρει:

«Ποιος μπορεί να λείπει από ένα τέτοιο παιχνίδι; Η Λέρος φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται στο «κλουβί» τον ιστορικό Διαγόρα Ρόδου! Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία κυρίως με την παρουσία της στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας θα αγωνιστεί την Παρασκευή στο υπό προϋποθέσεις κατάμεστο γήπεδο στο Λακκί!

Οι παίκτες ονόματα φυσικά δεν θα λείπουν αφού διαθέτει παίκτες στο ρόστερ του όπως Ταμπάσης, Ανδράλας, Πεταυράκης, Ζουρούδης, Προβατίδης και άλλοι! Με βιογραφικά από Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό! Όπως όλοι καταλαβαίνετε η παρουσία σας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως με τον Διαγόρα είναι απαραίτητη!

Η ομάδα μας μάλιστα θα προχωρήσει σε μια πράξη αναγνώρισης καθώς αναμένεται να βραβεύσουμε την ομάδα του Διαγόρα για την πολυετή προσφορά του στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο! Η ώρα είναι ιδανική για όλους! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν!

Η Διοίκηση, ο Προπονητής και οι Παίκτες χρειάζονται το Λεριακo κόσμο στο πλευρό τους με κάθε τρόπο ώστε με τη στήριξη του κόσμου να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η παραμονή!»

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή