Ο ΕΟΤ σε εκδήλωση για τον τουρισμό πολυτελείας στη Σαγκάη

Ο ΕΟΤ σε εκδήλωση για τον τουρισμό πολυτελείας στη Σαγκάη

Ο ΕΟΤ σε εκδήλωση για τον τουρισμό πολυτελείας στη Σαγκάη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Στην πρώτη ιδιωτική εκδήλωση για τον τουρισμό πολυτελείας που διοργανώνεται στην Σαγκάη, το LPS VIP Luxury Travel Reception, κατά την οποία θα παρουσιαστούν ενώπιον της ελίτ της τουριστικής βιομηχανίας της Σαγκάης επιλεγμένοι δημοφιλείς προορισμοί από όλο τον κόσμο, πρόκειται να συμμετάσχει ο ΕΟΤ ως επίσημος συνεργάτης της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στις 12 Δεκεμβρίου από την κορυφαία έκθεση πολυτελούς κατοικίας της Ασίας, LPS Shanghai 2014, και φιλοδοξεί να μεταφέρει στους κορυφαίους εκπροσώπους της βιομηχανίας πολυτελείας της Σαγκάης, την εικόνα της παγκόσμιας αγοράς διακοπών πολυτελείας.

Κατά τη διάρκεια του LPS VIP Luxury Travel Reception, αναμένεται να παρουσιαστουν και νέες δυνατότητες ταξιδίων, είτε πρόκειται για ταξίδια στο βόρειο και το νότιο πόλο, είτε για Σαφάρι στις ερήμους της Αφρικής.

Μια σειρά από τους δημοφιλέστερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο θα παρουσιαστούν από έμπειρους ειδικούς της τουριστικής βιομηχανίας και οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις σε βάθος σχετικά με το τι έχει να προσφέρει η παγκόσμια αγορά πολυτελών διακοπών σήμερα.

Μέσω του ΕΟΤ θα γίνει παρουσίαση των διαφορετικών πλευρών της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας και των τοπίων της. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, με την Beneteau Yachts, τις τουριστικές επιτροπές της Ελβετίας, της Τσεχίας και των Νησιών Φίτζι.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκτός από την ελίτ της Σαγκάης και ξένοι διπλωμάτες και επιχειρηματίες. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές (gnto@gntobeijing.com).

Διαβάστε ακόμη

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Με τον πρέσβη της Σιγκαπούρης συναντήθηκε η υπουργός Τουρισμού

Αυξημένες κρατήσεις από την Ολλανδία και το Βέλγιο

Α. Βασιλικός: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας