«Εμείς ορίζουμε για Σάββατο, εσείς βρείτε τα»

«Εμείς ορίζουμε για Σάββατο, εσείς βρείτε τα»

«Εμείς ορίζουμε για Σάββατο, εσείς βρείτε τα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Η έγγραφη συμφωνία μεταξύ των διαγωνιζόμενων ομάδων ή οι μετακινήσεις θα είναι από εδώ και στο εξής οι βασικές προϋποθέσεις για τα οριστεί ένα παιχνίδι της Α’ κατηγορίας για την Κυριακή

Στην ομόφωνη απόφαση να ορίζουν από εδώ και στο εξής το σύνολο των παιχνιδιών της Α’ κατηγορίας για το Σάββατο, εκτός κι αν συμφωνήσουν εγγράφως τα διαγωνιζόμενα σωματεία να παίξουν άλλη μέρα (εννοείται πως θα πρέπει να καταθέσουν το κοινό αίτημά τους μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης) ή συντρέχουν λόγοι μετακίνησης, κατέληξαν τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος, που θα φέρουν το θέμα προς έγκριση στη σημερινή συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΔ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνεδρίασης τα μέλη της επιτροπής είδαν κι έπαθαν μέχρι να βγάλουν άκρη με τρία από τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν έξι ανυποχώρητες ομάδες. Τρεις επέμεναν να παίξουν το Σάββατο και οι άλλες τρεις την Κυριακή, χωρίς να έχουν τη διάθεση να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

Με το σκεπτικό λοιπόν πως δεν είναι δυνατόν να έχουν τους πάντες ευχαριστημένους και να τα…ακούνε από πάνω από τους ανικανοποίητους, τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος αποφάσισαν να πετάξουν το «μπαλάκι» στα σωματεία. Αν τα αντίπαλα της Α’ κατηγορίας καταφέρουν να τα βρουν μεταξύ τους για να δώσουν το παιχνίδι τους την Κυριακή ή ακόμα και μία καθημερινή και υπάρχει αυτή η δυνατότητα (εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των διαιτητών), έχει καλώς. Διαφορετικά θα αγωνίζονται το Σάββατο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή