Υπάρχει μέλλον για τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Υπάρχει μέλλον για τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Υπάρχει μέλλον για τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 569 ΦΟΡΕΣ

Τρία χάλκινα μετάλλια για τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο μίτινγκ κολύμβησης του Άρη Νίκαιας

Μέσα σε 1032 αθλητές και αθλήτριες από 8 έως και 12 ετών, που αγωνίστηκαν στο μίτινγκ κολύμβησης του Άρη Νίκαιας το περασμένο σαββατοκύριακο, κατάφεραν να ξεχωρίσουν κι αυτοί του Υγρού Στίβου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, η 10χρονη Σιμέλα Κακούλη συμμετέχοντας στους πρώτους αγώνες, ξεπέρασε το άγχος της και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο, τερματίζοντας όμως 6η στα 200μ. μικτή ατομική με πολύ καλό χρόνο.

Ο Αντώνης Νικολής, 10 ετών, συμμετείχε στα 200μ. ελεύθερο, ένα αγώνισμα στο οποίο σπάνια μπορούν να έχουν πολλές απαιτήσεις αθλητές αυτής της ηλικίας, και πήρε την 8η θέση με χρόνο κάτω από 3 λεπτά. Στα 50μ. πεταλούδα βελτίωσε την περσινή επίδοσή του κατά τέσσερα δευτερόλεπτά και πήρε την 3η θέση, που δικαιούνταν.

Ο 12χρονος Κλεάνθης Μαθιός είχε παρουσία πρώτη φορά σε τρία αγωνίσματα σε μια και μόνο διοργάνωση και πήρε την 8η θέση στα 50μ. ελεύθερο, την 7η στα 100μ. ελεύθερο, ενώ ήταν «χάλκινος» στα 200μ. ελεύθερο.

Στις τάξεις του Υγρού Στίβου Ρόδου επικρατεί ικανοποίηση για τις επιδόσεις των αθλητών του και τη στήριξη κατά τη διάρκεια των αγώνων τους στο κολυμβητήριο της Νίκαιας από πλήθος κόσμου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή